reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

ANIA - gratulacje ogromne! Zuch chłopaki! Super, ze sterydy dostalas.
Jak chłopaki juz zaczęli odzyskiwać wagę to teraz juz z gorki :)
Szybkiego powrotu do domku cała rodzinka!

W ktorym tygodniu rodzilas i co sie stało, ze wczesniej?

reklama
Hej laski mam nadzieje ze mnie jeszcze pamietacie :-D

9.10.14r przyszli na świat moje kochane blizniaki
Mateusz 1680 48cm,godz.10:25,10pkt.
Wiktor 2060 45cm, godz.10:28,10pkt.

Przed cc dostałam jednak zastrzyk na płucka...uff
Plakałam jak dziecko na cc piekne doswiadczenie, a Wiktor mnie osiusiał
wink2.gif.pagespeed.ce.fmosKM3Vqe.gif

Szew boli ale juz czuje lepiej, a moje cukry są piękne.
Dzieci są caly czas na intensywnej pod obserwacja (obserwuja czy wszystkie narządy działają jak należy), już dostają moje mleko (zaczeli od 2ml. a teraz juz daja po 15ml). Mateusz ma większy apetyt i jest bardziej aktywny, a Wiktorek ma problem z ssaniem smoka (woli strzykawkę)..leniuch taki niechce jemu sie szczeka ruszac
unhappy.gif.pagespeed.ce.n1XZpFA-3P.gif

Spadli z wagi tak o 200g ale dzisiaj pani powiedziała ze sa kupki i ładnie jedza (bez ulewania) i waga idzie pomału do góry.
Jestem juz w domu i będę dowozić mleko.

Pozdrawiam buzka

Gratulacje koleżanko z naszego-bociana :-)

Ania gratulujemy :) My jutro mamy ostatnią wizytę w szpitalu- ustalą termin cc. Liczę, że dotrwam, ciekawa jestem ile dziewczynki ważą, czy u Was też tak jest, że jedno z dzieci ma częściej czkawkę? Amelia to czka i czka, Zuzia o pewnych porach i po pewnym jedzeniu

reklama
Do góry