reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Też melduje się po ktg, dzisiaj cisza i spokój, widać leżenie pomogło, jeszcze w niedzielę mam przyjechać i w poniedziałek do szpitala, oby dziewczynki wytrzymały to będę miała ciążę donoszoną, we wtorek oficjalnie kończę 37 tydzień a w środę cesarka.

Dziewczyny a ja muszę zaktualizować swój status juz nie jestem "ciężarówka" tylko szczęśliwa mamusia :D wczoraj ok 17 odeszły mi wody i od razu na cięcie... Dziewczynki przyszły na świat z waga: Kornelia 2230 i Pola 1770 są obie na intensywnej terapii,Pola na ccpie Kornelia oddycha sama... Dobrze ze byłam w szpitalu bo wszystko tak szybko poszlo... Potem napisze wiecej ;)

Załączniki

• 1413379388710.jpg
    1413379388710.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 77
  • 1413379407991.jpg
    1413379407991.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 73
Ania dla was tez dużo zdrowka napisz jak sobie chłopcy radzą i co lekarze mówią? Ja na razie widzę ze oni nie lubią mówić ze jest lepiej czy ze będzie wszystko dobrze... raczej wolą być ostrozni z chwaleniem postępów... U moich dziewczynek był jednak syndrom przetaczania czego nikt na USG nie widział a jeszcze w poniedzialek dzień przed akcją miałam robione przepływy i niby dzieci równe były... No ale chyba wszystko jest na dobrej drodze wczoraj wieczorem Pola oddychala sama ale jednak całkiem sobie nie radzi i potrzebuje pomocy no i mogłam przytulic Kornelcie :-)

reklama
Do góry