reklama
madziawse7
Fanka BB :)
Też melduje się po ktg, dzisiaj cisza i spokój, widać leżenie pomogło, jeszcze w niedzielę mam przyjechać i w poniedziałek do szpitala, oby dziewczynki wytrzymały to będę miała ciążę donoszoną, we wtorek oficjalnie kończę 37 tydzień a w środę cesarka.
Dziewczyny a ja muszę zaktualizować swój status juz nie jestem "ciężarówka" tylko szczęśliwa mamusia wczoraj ok 17 odeszły mi wody i od razu na cięcie... Dziewczynki przyszły na świat z waga: Kornelia 2230 i Pola 1770 są obie na intensywnej terapii,Pola na ccpie Kornelia oddycha sama... Dobrze ze byłam w szpitalu bo wszystko tak szybko poszlo... Potem napisze wiecej
Załączniki
madziawse7
Asiu śliczne córeczki, gratuluję z całego serca i ściskam mocno kciuki za dziewczynki. A jak Ty sie czujesz?
aga3004
Asia gratulacje.
My też po usg. Maluchy mają od 2,6 do 2,9kg. Rozwarcie na 2cm więc mam leżeć
My też po usg. Maluchy mają od 2,6 do 2,9kg. Rozwarcie na 2cm więc mam leżeć
Ania dla was tez dużo zdrowka napisz jak sobie chłopcy radzą i co lekarze mówią? Ja na razie widzę ze oni nie lubią mówić ze jest lepiej czy ze będzie wszystko dobrze... raczej wolą być ostrozni z chwaleniem postępów... U moich dziewczynek był jednak syndrom przetaczania czego nikt na USG nie widział a jeszcze w poniedzialek dzień przed akcją miałam robione przepływy i niby dzieci równe były... No ale chyba wszystko jest na dobrej drodze wczoraj wieczorem Pola oddychala sama ale jednak całkiem sobie nie radzi i potrzebuje pomocy no i mogłam przytulic Kornelcie :-)
reklama
Podziel się: