Madeleine.
Początkująca w BB
Madeleine jak po wizycie u lekarza???
U mnie maluszki dają o sobie znać od 18+4 , teraz już dość wyraźnie , nawet mąż już miał okazje dostać kopa łożysko mam na tylnej ścianie , i jak na razie szyjka 39mm i zamknieta , to chyba przyzwoiy wynik , a ja to u Was było??
Po tym szpitalu ylko zaczeła mnie kość łonowa boleć i to nieżle , a myślałam , że mnie ominie.No i coraz większa się robie , aczkolwiek mieszczę się jeszcze w spodnie (niektóre )a ciążówki lecą z tyłka , ale w oczach rosnę już prawie 5na +......
hmm, z tego co pamiętam, to też już w 18 tygodniu zaczęły dawać o sobie znać, ale tak delikatnie i odczuwałam jedynie bulgotki z lewej i prawej strony, a teraz są to już mocniejsze kopniaczki
z szyjką podobnie jak u Ciebie, 36mm i zamknięta, ale i tak lekarz powiedział, że powinnam brać luteinę pod język profilaktycznie. ostatnio miałam dopochwową i bardzo źle na nią reagowałam, ciągłe podrażnienia, bóle głowy, więc może teraz będzie lepiej.
jeszcze chodzę w swoich ubraniach sprzed ciąży, a waga pokazuje + 3 kg póki co, ale pewnie dopiero teraz zacznie rosnąć, wraz z powiększającym się brzuchem. jakoś trzeba będzie przeboleć dodatkowe kilogramy, oby tylko uniknąć rozstępów...