reklama
madziawse7
Fanka BB :)
U mnie nic się nie działo, tzn ja nie czułam a na ktg wyszło że wysoka zdolność skurczowa , więc musiałam się bardzo oszczędzać i praktycznie nie chodziłam przez tydzień tylko siedziałam albo leżałam .
Jazzabel ja swoja plec poznalam juz na pierwszym USG genetycznym czyli w 12 tygodniu ciązy Akurat chłopcy się tak fajnie ułożyły że było wszystko ładnie widać.
Dzisiaj byłam na badaniu Chłopcy rosną jak na drożdżach mają po 800 g
Dzisiaj byłam na badaniu Chłopcy rosną jak na drożdżach mają po 800 g
A mi na prenatalnych powiedział że chyba żartuje jak zapytałam się o płeć
Umowilam się na usg za 2 tyg. będzie wtedy 16 tydzień. więc mam nadzieję że czegoś się dowiem. Chciałabym już jakieś zakupy robić bo to przecież 2 x więcej trzeba kupić no i mniej czasu niż w przypadku ciąży pojedynczej
Sila fajnie że chłopcy już tacy duzi
Umowilam się na usg za 2 tyg. będzie wtedy 16 tydzień. więc mam nadzieję że czegoś się dowiem. Chciałabym już jakieś zakupy robić bo to przecież 2 x więcej trzeba kupić no i mniej czasu niż w przypadku ciąży pojedynczej
Sila fajnie że chłopcy już tacy duzi
Ostatnia edycja:
lezałam na patologi około 2tyg do 9.10 pożniej juz na sali poporodowejAnia gratulacje!! a gdzie lezysz?? W Bizielu?? bo ja tez leże na patologii...
lezysz w jakiej sali?
trafiłam do szpitala z rozwarciem a dzien przed cc tetno spadło u jednego z blizniakówW ktorym tygodniu rodzilas i co sie stało, ze wczesniej?
reklama
aga3004
Fanka BB :)
My dzis po badaniu i jest małe rozwarcie. Czekam jeszcze na usg. Ciekawe ile ważą bąbelki
Podziel się: