reklama
Bettini to już lada dzień bedziesz miala dzieci przy sobie
Aga to duze te twoje dzieciaczki Jak do konca zostajesz to troche wspolczuje bo ja juz po 2 tyg mialam dość szczegolnie ze nie wszystko gotowe w domu ale co sie nie zrobi dla dzieci...
Ja jeszcze w 6 m-cu mialam maly brzuch, bo w 5 to nie bylo widac ciąży jak luzniejsza bluzka..Tak naprawde jak od niedawna dzieci zaczęły mocno rosnąć to mnie wywalilo do przodu:-) no i zaczely sie rozstępy niestety mimo ciaglego smarowania. Moje były ułożone cały czas jedna głowkowo druga miednicowo a teraz obie mają głowki na górze, wg lekarza pewnie juz sie nie odwrócą aczkolwiek nie ma to zadnego znaczenia bo i tak cesarka ma być.
Torby do wózka mialam w zestawie juz z wózkiem takze nie pomoge.
Aga to duze te twoje dzieciaczki Jak do konca zostajesz to troche wspolczuje bo ja juz po 2 tyg mialam dość szczegolnie ze nie wszystko gotowe w domu ale co sie nie zrobi dla dzieci...
Ja jeszcze w 6 m-cu mialam maly brzuch, bo w 5 to nie bylo widac ciąży jak luzniejsza bluzka..Tak naprawde jak od niedawna dzieci zaczęły mocno rosnąć to mnie wywalilo do przodu:-) no i zaczely sie rozstępy niestety mimo ciaglego smarowania. Moje były ułożone cały czas jedna głowkowo druga miednicowo a teraz obie mają głowki na górze, wg lekarza pewnie juz sie nie odwrócą aczkolwiek nie ma to zadnego znaczenia bo i tak cesarka ma być.
Torby do wózka mialam w zestawie juz z wózkiem takze nie pomoge.
aga3004
Fanka BB :)
Marta787 są duże i pewnie jeszcze je podtucze. U mnie też nie wszystko do końca gotowe. No ale cóż jak trzeba to trzeba
madziawse7
Fanka BB :)
Sila myślę że zwykła torba do wózka wystarczy, najwyzej trzeba troszkę większą kupić. Ja w pierwszej ciąży jak byłam chciałam żeby wszystko takie idealne było, nie szczedzilam kasy na droższe rzeczy, kupiłam jakąś torbę dobrej i modnej firmy a potem się okazało że torba jest do d... y. Za sztywna i mało się w niej rzeczy mieścilo, nie miala kieszonek z boku na drobiazgi i butelkę z piciem, życie zweryfikowalo i teraz kupiłam torbę w Biedronce bo akurat była taka jaka mi pasowała, w promocji za 15 zł :-) więc wszystko zależy od Twoich wymagań.
Powiedzcie mi dziewczyny bo mam problem z kupnem torby na wózek bliźniaczy ? Miałyście w zestawie z wózkiem ? Czy kupowałyście osobno? Jak tak to podajcię mi jakie
Ja nie mam torby na wozek. Wkladam wszystko do kosza albo do swojej torebki, która wieszam na ramie. Mam wozek dorjan sport.
A torbe mam z Babymoov- biore ją do lekarza, znajomych itd. Jest super pojemna, ma mnóstwo kieszonek, małych, dużych, za zamek, jest naprawdę swietna. Na allegro kupiłam uzywaną.
Dziewczyny to mnie w sumie pocieszyłyście , ze mimo wszytko w końcu mi wyskoczy , ale jak chodziłam w pojedynczych ciążach, to już miałam przejść na ciążówki , a ja wchodzę w dziny swoje .
Sila ja myślę , ze torbę możesz kupić taką jak do zwykłego wózka , no chyba , ze masz obok siebie i jest troszkę szerszy to musisz tez zwrócić uwagę na ten paseczek żeby był dłuższy i tyle .Tu się zgodzę z Madziaws7
Marta mówią , że rozstępy to ukoronowanie ciąży.... kurcze ja mam ich mnóstwo po pierwsze ciąży , teraz to mi już lotto
Oj dziewczyny powiem Wam , że ja się boje tego trafienia niespodziewanie do szpitala , bez przygotowania.Ja z tych co muszą same i do końca .Jeżeli chodzi o mnie to jak tylko dowiedziałam się , że są dwa szkraby to zaczęło się szukanie i czytanie , co i jak będzie mi potrzebne .Także wózek już jest ,my zdecydowaliśmy się na ABC Zoom boski jest już stoi u nas 3w1 ,ciuszki już mam (wydałam po synku więc trzeba teraz kupić ) Maty mam już 4!!!!! ale to ja nie kupiłam tylko znajomi , łóżeczko jest, leżaczki,i wanienka, u kumpeli mam do odebrania stelaż do wanienki , krzesełko do karmienia chce od niej odkupić , drugiego mi szukają znajomi i szwagierka w uk i nl przewija mam , a karuzele chyba też nawet dwie , no i pościel kocyki , rożki . chłopaki będą ,ale wszystko w różu przeważa haha , ale no cóż tyle jakoś się przykulają
Sila ja myślę , ze torbę możesz kupić taką jak do zwykłego wózka , no chyba , ze masz obok siebie i jest troszkę szerszy to musisz tez zwrócić uwagę na ten paseczek żeby był dłuższy i tyle .Tu się zgodzę z Madziaws7
Marta mówią , że rozstępy to ukoronowanie ciąży.... kurcze ja mam ich mnóstwo po pierwsze ciąży , teraz to mi już lotto
Oj dziewczyny powiem Wam , że ja się boje tego trafienia niespodziewanie do szpitala , bez przygotowania.Ja z tych co muszą same i do końca .Jeżeli chodzi o mnie to jak tylko dowiedziałam się , że są dwa szkraby to zaczęło się szukanie i czytanie , co i jak będzie mi potrzebne .Także wózek już jest ,my zdecydowaliśmy się na ABC Zoom boski jest już stoi u nas 3w1 ,ciuszki już mam (wydałam po synku więc trzeba teraz kupić ) Maty mam już 4!!!!! ale to ja nie kupiłam tylko znajomi , łóżeczko jest, leżaczki,i wanienka, u kumpeli mam do odebrania stelaż do wanienki , krzesełko do karmienia chce od niej odkupić , drugiego mi szukają znajomi i szwagierka w uk i nl przewija mam , a karuzele chyba też nawet dwie , no i pościel kocyki , rożki . chłopaki będą ,ale wszystko w różu przeważa haha , ale no cóż tyle jakoś się przykulają
Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczyny chciała bym do Was dołączyć .Spodziewam się dwóch chłopców , ciąża dwujajowa i dwukosmówkowa , ja na razie polowa za mną i wszytko oki
Witaj Luska 884!
Witaj luska
No to skończyłam szyć pościele dla dziewczynek, jeszcze tylko 2 rzeczy do ogarnięcia z listy przedporodowej i mogę rodzic :-)
Madziawse, pochwal się posciela.
Annte[/B] a ty gdzie lezałas w szpitalu ostatnio? U siebie czy Zdroje??:
Marta, leżałam trzy doby w Zdrojach. Od jutra zaczynam turnus u siebie.
Podziel się: