reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Cat daj znac co tam z Tobą....
Mi tez ciezko spac, siedziec bo mam tylko brzuch doczepiony-podobno nieduzy z postawy dalej drobna a jak zaczna sie tam rozciagac to juz nie wiem jaka pozycje obrac :)

Moje dziewczyny w 26t4d mialy 965 i 890 ale w srode beda aktualne wyniki :)

Ja codziennie w ruchu caly dzien gdzies poza domem ale dzis sie nie ruszam bo brzuch mnie ciągnie, chcialam naczynia umyc to zaczelo kluc wiec do łóżka nospa i lezenie...

Annte super ze w domu juz, tak wlasnie slyszalam ze w Zdrojach za dlugo nie trzymaja jesli nie ma takiej potrzeby.

reklama
Cat i jak tam? Szyjkę na pewno warto kontrolować. U mnie zaczął się 34 tydzień, szyjka mięciutka już od jakiś 6 tygodni ale póki co trzyma, długość 25mm. Tylko ja niestety cały czas leżę właśnie po to, żeby ją oszczędzać.
U mnie obwód 107cm. Mam nadzieję, że nadejdzie dzień kiedy zmieszczę się w swoje stare rzeczy :-)

Madzia, a stosujesz coś na zgagę? Ja miałam okropną i używałam Gaviscon w płynie. Życie mi ratował wieczorami i w nocy, bo spać nie mogłam przez zgagę.

Ja w 34 tyg w obwodzie miałam jakieś 120 cm. Czułam się jak wieloryb.

Bettini, masz na prawdę długą szyjkę. Ja w 34 tyg miałam 18 mm. Z tym, że ja się nie oszczędzałam. Wiele razy mąż mnie wyzywał, że mam poleżeć a ja ciągle w ruchu. Mimo, że brzuch bolał, od 14 tyg miałam twardnienia to pracowałam do 21 tyg, a później i tak nie leżałam.

edit. 3 tyg po porodzie wchodziłam w swoje spodnie sprzed ciąży :)

ok napisze wieczorkiem w srode..
Z prawej strony pod zebrami jak boli to wątroba? Siedziec przez to nie moge :/

Aa i ja mam w pasie w najszerszym miejscu 94..

Marta ja tez z wątroba się mecze byłam nawet przez to w szpitalu porobili mi badania,ale jest w porządku to jedynie ucisk i trzeba się z ta dolegliwością pomeczyc i liczyć ze może się dzidzia odwroci ;) nie jest to jakiś bol nie do wytrzymania... Ja mam w pasie 103cm, w poniedziałek zacznie sie 32 tydz.

reklama
Do góry