reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Cat daj znac co tam z Tobą....
Mi tez ciezko spac, siedziec bo mam tylko brzuch doczepiony-podobno nieduzy z postawy dalej drobna a jak zaczna sie tam rozciagac to juz nie wiem jaka pozycje obrac :)

Moje dziewczyny w 26t4d mialy 965 i 890 ale w srode beda aktualne wyniki :)

Ja codziennie w ruchu caly dzien gdzies poza domem ale dzis sie nie ruszam bo brzuch mnie ciągnie, chcialam naczynia umyc to zaczelo kluc wiec do łóżka nospa i lezenie...

Annte super ze w domu juz, tak wlasnie slyszalam ze w Zdrojach za dlugo nie trzymaja jesli nie ma takiej potrzeby.

reklama
Cat i jak tam? Szyjkę na pewno warto kontrolować. U mnie zaczął się 34 tydzień, szyjka mięciutka już od jakiś 6 tygodni ale póki co trzyma, długość 25mm. Tylko ja niestety cały czas leżę właśnie po to, żeby ją oszczędzać.
U mnie obwód 107cm. Mam nadzieję, że nadejdzie dzień kiedy zmieszczę się w swoje stare rzeczy :-)

Madzia, a stosujesz coś na zgagę? Ja miałam okropną i używałam Gaviscon w płynie. Życie mi ratował wieczorami i w nocy, bo spać nie mogłam przez zgagę.

Ja w 34 tyg w obwodzie miałam jakieś 120 cm. Czułam się jak wieloryb.

Bettini, masz na prawdę długą szyjkę. Ja w 34 tyg miałam 18 mm. Z tym, że ja się nie oszczędzałam. Wiele razy mąż mnie wyzywał, że mam poleżeć a ja ciągle w ruchu. Mimo, że brzuch bolał, od 14 tyg miałam twardnienia to pracowałam do 21 tyg, a później i tak nie leżałam.

edit. 3 tyg po porodzie wchodziłam w swoje spodnie sprzed ciąży :)

ok napisze wieczorkiem w srode..
Z prawej strony pod zebrami jak boli to wątroba? Siedziec przez to nie moge :/

Aa i ja mam w pasie w najszerszym miejscu 94..

Marta ja tez z wątroba się mecze byłam nawet przez to w szpitalu porobili mi badania,ale jest w porządku to jedynie ucisk i trzeba się z ta dolegliwością pomeczyc i liczyć ze może się dzidzia odwroci ;) nie jest to jakiś bol nie do wytrzymania... Ja mam w pasie 103cm, w poniedziałek zacznie sie 32 tydz.

reklama
Do góry