reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Asia to mamy podobnie, brzuch pakietowy- nie wiem jak one się tam mieszczą :) zjadłam sobie łososia wędzonego na gorąco z surówką z kiszonej kapusty i małe tak dają czadu, są niby takie drobne, a jak przywalą to bardzo czuć- najlepiej jak jedna w swoją stronę a druga w swoją i pilates ;) chciałabym leżeć non stop, bo niestety muszę być na chodzie ;( boję się...oby moja szyjka dała radę

reklama
Oj dziewczyny ja też właśnie nie mogę sobie znaleźć już pozycji do spania, na boku wszystko mnie ciągnie, na plecach nie da rady bo grozi przyduszeniem, czasem w nocy siadam i w takiej pozycji kimam bo do tego jeszcze mega zgaga dochodzi wiec juz wogóle tragedia. A na dodatek jakieś paskudne przeziębienie mnie wzięło z kaszlem na czele, wiec wszystko mnie już boli, temp 37.5 chce mi się łóżeczka ale jak tu leżeć.? Ehhh

ja tez mała jestem waze zaedwie 63 kg. brzuch mały, ale waga dzieci chyba standardowa, zreszta nie wiem bo mi tego usg nikt nie robi....;/ale tydz temu - 31+2 ok1600g wazyły, a w 28 +5 1100 i 1150.
CAT jedz na IP, ja o moim rozwarciu nie miałam pojecia. nic mi nie dolegało a tu 3cm....

Cat jedz na IP. Lepiej sprawdzić. Ja też nie wiem jak się sprawdza samej.
Co do wagi maluchów to ja mam duży brzuch (z Julcia też tal było) z tą różnicą ze teraz dwoje. No i lekarz powiedział że mam dużo wód plodowych.

reklama
Do góry