aga3004
Fanka BB :)
U mnie ulozeni są już główka w dół i Zuza uderza mnie nogami w wątrobę. Wyniki też dobre więc ok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie dokładnie takie same ułożenie tylko odwrotnie z prawej strony jest ułozony w dół a z lewej głowa ku górze ale mam wrazenie ze ten z prawej wiecej sie rusza bo mnie kopie pod zebramiPowiem Wam, że to forum i kontakt z Wami daje mi dużo radości, naprawdę jak u Was jest super to ja się tak cieszę musimy się wspierać- my kontra służba zdrowia, która niejednokrotnie jest niesympatyczna i olewająca. Ania a jak dzieci są ułożone? Moja Amelia jest po lewej stronie, głową w dół, więc kopie mnie nóżkami po żołądku, za to Zuza jest po prawej i nóżki ma na moim pecherzu, główkę wciska mi w wątrobę Dokładnie wiem, która kiedy się rusza, każda o innej porze się bardziej uaktywnia. Wczoraj na KTG dały czadu, tak się denerwowały i kopały w te sondy Temperament po mamusi nie ma co, coś czuję, że czekają nas ciężkie noce