reklama
Ineska1984
Fanka BB :)
Ineska ogromne gratulacje. Przepiękne dzieciątka i jakieś takie spore;-)? Czy to mój tel tak pokazuje?
nojo jak na bliźniaki to chyba spore- urodziły się z wagą córeczka 2860g, synek 2740g :-)
Ineska1984
No piękna waga. Jeszcze raz gratuluję. To był 38 tydz. Tak? Nie widzę suwaczkow i tabelki terminów na tel.
Skończony 37 tc, a i tak usg pokazywało wagę 3 200 g i 3 000 g:-)
madziawse7
Ineska prześliczne te Twoje bąbelki, jakie cudne czarne włoski mają. Gratuluję raz jeszcze.
Stokrotka34
Ineska gratuluje slicznych zdrowych dzieciaczkow:-)
Stokrotka34
Moi się urodzili w grudni z waga 2700 i 2200 wiec nie duzi ani nie mali. Miescili się w gondolach do maja czyli mieli 5msc i pewnie jeszcze by w nich pojeździli bo było cieplo i byli lekko ubrani ale po prostu zaczelo im się nudzic wiec przesadziłam do spacerowek. TEraz maja 9kg i widze, ze te spacerówki to takie starcza do przyszłego lata i chyba trzeba będzie zmienić wozek. Nie wiem czy wtedy nie kupie zwyklej parasolki, bo już pewnie i tak będą biegac i nie będzie im się chciało siedzieć w wozku długo. Nie sprawdze ile cm maja gondole, bo już sa na strychu i nie chce mi się tam wchodzic:-)
Jjka dzieki za info chyba jednak przeczesze wroclaw na max. to co piszesz brzmi obiecujaco a i cena jest normalna:-) !
reklama
Witajcie
Mam do sprzedania trochę ciążowych ciuszków bardzo ładny ciążowy płaszcz kolor czerwony c&a w rozm 48 krótki rozkloszowany
spodnie ciążowe z panelem sztruks kolor ciemny fiolet rozm 46; jeansy czarne rozm 46 z panelem i znajdą się jakieś bluzeczki.
Zainteresowane proszę o kontakt kasia_zg81@wp.pl prześle fotki chcę za nie dosłownie grosze bo się przewracam z nimi w szafie a Wam mogą posłużyć a ja będę mogła za to kupić mleczko dla moich bliźniaczek.
Ściskam Was gorąco i duża buźka.
P.S. Moje dziewczyny budza się w nocy na mleko chwilami jest ciężko ale wierzcie potrzebna jest pomoc jeszcze jednej osoby zwłaszcza przy karmieniu (butelkowym).
Pozdrawiam Was trzymam za wszystkie kciuki będzie dobrze Musi być :-)
Mam do sprzedania trochę ciążowych ciuszków bardzo ładny ciążowy płaszcz kolor czerwony c&a w rozm 48 krótki rozkloszowany
spodnie ciążowe z panelem sztruks kolor ciemny fiolet rozm 46; jeansy czarne rozm 46 z panelem i znajdą się jakieś bluzeczki.
Zainteresowane proszę o kontakt kasia_zg81@wp.pl prześle fotki chcę za nie dosłownie grosze bo się przewracam z nimi w szafie a Wam mogą posłużyć a ja będę mogła za to kupić mleczko dla moich bliźniaczek.
Ściskam Was gorąco i duża buźka.
P.S. Moje dziewczyny budza się w nocy na mleko chwilami jest ciężko ale wierzcie potrzebna jest pomoc jeszcze jednej osoby zwłaszcza przy karmieniu (butelkowym).
Pozdrawiam Was trzymam za wszystkie kciuki będzie dobrze Musi być :-)
Podziel się: