reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Moi się urodzili w grudni z waga 2700 i 2200 wiec nie duzi ani nie mali. Miescili się w gondolach do maja czyli mieli 5msc i pewnie jeszcze by w nich pojeździli bo było cieplo i byli lekko ubrani ale po prostu zaczelo im się nudzic wiec przesadziłam do spacerowek. TEraz maja 9kg i widze, ze te spacerówki to takie starcza do przyszłego lata i chyba trzeba będzie zmienić wozek. Nie wiem czy wtedy nie kupie zwyklej parasolki, bo już pewnie i tak będą biegac i nie będzie im się chciało siedzieć w wozku długo. Nie sprawdze ile cm maja gondole, bo już sa na strychu i nie chce mi się tam wchodzic:-)

Jjka dzieki za info chyba jednak przeczesze wroclaw na max. to co piszesz brzmi obiecujaco a i cena jest normalna:-) !

reklama
Witajcie
Mam do sprzedania trochę ciążowych ciuszków bardzo ładny ciążowy płaszcz kolor czerwony c&a w rozm 48 krótki rozkloszowany
spodnie ciążowe z panelem sztruks kolor ciemny fiolet rozm 46; jeansy czarne rozm 46 z panelem i znajdą się jakieś bluzeczki.
Zainteresowane proszę o kontakt kasia_zg81@wp.pl prześle fotki chcę za nie dosłownie grosze bo się przewracam z nimi w szafie a Wam mogą posłużyć a ja będę mogła za to kupić mleczko dla moich bliźniaczek.

Ściskam Was gorąco i duża buźka.

P.S. Moje dziewczyny budza się w nocy na mleko chwilami jest ciężko ale wierzcie potrzebna jest pomoc jeszcze jednej osoby zwłaszcza przy karmieniu (butelkowym).
Pozdrawiam Was trzymam za wszystkie kciuki będzie dobrze Musi być :-)

Do góry