reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Moi się urodzili w grudni z waga 2700 i 2200 wiec nie duzi ani nie mali. Miescili się w gondolach do maja czyli mieli 5msc i pewnie jeszcze by w nich pojeździli bo było cieplo i byli lekko ubrani ale po prostu zaczelo im się nudzic wiec przesadziłam do spacerowek. TEraz maja 9kg i widze, ze te spacerówki to takie starcza do przyszłego lata i chyba trzeba będzie zmienić wozek. Nie wiem czy wtedy nie kupie zwyklej parasolki, bo już pewnie i tak będą biegac i nie będzie im się chciało siedzieć w wozku długo. Nie sprawdze ile cm maja gondole, bo już sa na strychu i nie chce mi się tam wchodzic:-)

Jjka dzieki za info chyba jednak przeczesze wroclaw na max. to co piszesz brzmi obiecujaco a i cena jest normalna:-) !

reklama
Witajcie
Mam do sprzedania trochę ciążowych ciuszków bardzo ładny ciążowy płaszcz kolor czerwony c&a w rozm 48 krótki rozkloszowany
spodnie ciążowe z panelem sztruks kolor ciemny fiolet rozm 46; jeansy czarne rozm 46 z panelem i znajdą się jakieś bluzeczki.
Zainteresowane proszę o kontakt kasia_zg81@wp.pl prześle fotki chcę za nie dosłownie grosze bo się przewracam z nimi w szafie a Wam mogą posłużyć a ja będę mogła za to kupić mleczko dla moich bliźniaczek.

Ściskam Was gorąco i duża buźka.

P.S. Moje dziewczyny budza się w nocy na mleko chwilami jest ciężko ale wierzcie potrzebna jest pomoc jeszcze jednej osoby zwłaszcza przy karmieniu (butelkowym).
Pozdrawiam Was trzymam za wszystkie kciuki będzie dobrze Musi być :-)

Do góry