reklama
Nojo powodzenia ja z rozwarciem i skr.się szyjką przelezalam ponad 2 mies 1 raz dziennie toaleta ale dałam radę
Emilek nie zgadzam się zupełnie z . Twoją opinią na temat karmienia 2 dzieci na raz każde dziecko jest zupełnie inne,moje wcześniaki tak wolno jadly ze chyba by mi ręce odpadły pozatym oboje mieli manie trzymania mnie za koszule przy piciu mleka,
Emilek nie zgadzam się zupełnie z . Twoją opinią na temat karmienia 2 dzieci na raz każde dziecko jest zupełnie inne,moje wcześniaki tak wolno jadly ze chyba by mi ręce odpadły pozatym oboje mieli manie trzymania mnie za koszule przy piciu mleka,
madziawse7
Fanka BB :)
Ja dziś tez byłam na wizycie kontrolnej ale niczego się nie dowiedziałam. Pojechałam do lux med, bo w końcu tam mam wykupiony przez firmę pakiet, mój lekarz prowadzący wraca dopiero 9.09, a ja oprócz usg chciałam skontrolować swój stan zdrowia. Lekarz wyobraźcie sobie odmówił... Szok, powiedział ze nie podejmuje się opieki nad ciężarna w ciąży bliźniaczej i mam czekać na swojego lekarza. Dobrze ze mi chociaż receptę przepisał na Ferrum lek, bo właściwie o to głównie mi chodziło.
A co do sytuacji pomocy i karmienia piersią to ja pamiętam z jeszcze innej perspektywy ze na maxa potrzebowałam pomocy przy jednym dziecku, a mianowicie stan po cesarce . Bardzo kiepsko i długo do siebie dochodziłam, zresztą wspominałam o tym, wiec uwierzcie mi ze gdybym nie miała faktycznie nikogo do pomocy to wynajęłabym jakąś położną albo pielęgniarkę na 100%. Ja nie byłam w stanie sama do toalety dojść nie mówiąc o zajęciu się dzieckiem samodzielnie. Każda sytuacja, każde dziecko i charakter każdej z nas jest inny.
A co do sytuacji pomocy i karmienia piersią to ja pamiętam z jeszcze innej perspektywy ze na maxa potrzebowałam pomocy przy jednym dziecku, a mianowicie stan po cesarce . Bardzo kiepsko i długo do siebie dochodziłam, zresztą wspominałam o tym, wiec uwierzcie mi ze gdybym nie miała faktycznie nikogo do pomocy to wynajęłabym jakąś położną albo pielęgniarkę na 100%. Ja nie byłam w stanie sama do toalety dojść nie mówiąc o zajęciu się dzieckiem samodzielnie. Każda sytuacja, każde dziecko i charakter każdej z nas jest inny.
Ostatnia edycja:
Jaj szyjka? Długa ale wciąż na 3cm... ja kompletnie nie xzuje żeby coś było nie tak. Skurczy nie mam nic nie boli nie cieknie. Osobiście czuje się świetnie i wydaje mi się że spokojnie donosze.
Madziawse7 moja znajoma też miała pakiet w luxmedzie i odmówili jej prowadZenia ciąży blizniaczej. Mi w kilku klinikach odmówili i prowadzę się przy szpitalu.
Madziawse7 moja znajoma też miała pakiet w luxmedzie i odmówili jej prowadZenia ciąży blizniaczej. Mi w kilku klinikach odmówili i prowadzę się przy szpitalu.
madziawse7
Kurcze a ja w takiej niewiedzy żyłam :]
Mi się wydaje, że lepiej jak lekarz odmawia prowadzenia ciąży blizniaczej niż miałby ja prowadził mało fachowo.
Z drugiej strony pewnie boją się odpowiedzialności.
Ja nadal w szpitalu na obserwacji. Chce już do domu.
Z drugiej strony pewnie boją się odpowiedzialności.
Ja nadal w szpitalu na obserwacji. Chce już do domu.
Ja też już chce do domu. Nic się nie dzieje. Rozwarcie wciąż jest chociaż chyba jej już nie wierzę bo czuje się świetnie. . .Jak jej to powiedziałam to sue wydarla ze to bliźniaki. Czuje się teraz jak jakaś tredowata.... a nie robią nic. Nie mówią nic.
aga3004
U nas wczoraj wizyta ok. Dzieci przewrócone już głowami na dół. W przyszłym tygodniu jeszcze zmierzy i zważy bąbelki.
Fikaja jak najete. Najgorzej, ze właśnie nóżkami wala mnie w wątrobę i zebra :-(
Nojo, annete nie zazdroszczę siedzenia w szpitalu.
Madziawse7 ja nigdy nie spotkałam się z omówieniem lekarza i chyba tez żyłam w niewiedzy :-)
Fikaja jak najete. Najgorzej, ze właśnie nóżkami wala mnie w wątrobę i zebra :-(
Nojo, annete nie zazdroszczę siedzenia w szpitalu.
Madziawse7 ja nigdy nie spotkałam się z omówieniem lekarza i chyba tez żyłam w niewiedzy :-)
reklama
Podziel się: