reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Nojo to nie zazdroszczę leżenia w szpitalu Ale jak mus to mus.
Mi też się ostatnio wydaje że brzuszek się opuścił. Choć jak dla mnie to za wcześnie. No ale może tak się układają. Dobrze że we wtorek wizyta to sprawdzimy.

reklama
Dziewczyny a tak z innej beczki bo nie moge nigdzie znalezc do zobaczenia wozka Dorjan czy ktoras z Was moze miala okazje i moze podzielic sie opinia?

Ja mam wozek Dorjan i jestem bardzo zadowolona. Nie mogę się do niczego przyczepić. No może siedziska ma wąskie i nie jestem pewna czy chłopaki się zmieszczą w wkieku 1,5 roku do nich. Zobaczymy. Do plusow zaliczam:
1. latwo się prowadzi, bardzo latwo. Chlopaki waza po 9kg, często robie duże zakupy z nimi i pewnie caly ten majdan wazy ze 40kg a ja jedna reka smigam nim po sklepie miedzy polkami
2 kosz ma pojemny- kupuje warzywa, miecho na obiad, mleko, soczki, pieluchy i to wszystko się tam miesci.
3. raczka się zgina na czterech roznych wysokościach
4. fajne ma budki- latwo można ochronić przed sloncem, deszczem.
5. spacerówki można montować tylem i przodem do kierunku jazdy
6. fajne amortyzatory dzięki którym wozek plynie po wertepach
7. można prac material, raczej się nie brudzi,
8. jest waski bo ma 78xm i wchodzi we wszystkie drzwi i we wszystkie kasy w supermarketach.

Ja mogę polecić z czystym sumieniem.

Przedstawiam Wam nasze podwójne szczęście- Jaśminka i Nikodem (chociaż na 100% nie jesteśmy zgodni co do imion, więc może być Elena i Oliwier :-) Wiem, ze jesteśmy niezdecydowani, a mieliśmy na to 9 miesięcy:-)

IMG_0595.jpgIMG_0602.jpg

Załączniki

• IMG_0591.jpg
    IMG_0591.jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 74
  • IMG_0602.jpg
    IMG_0602.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 82
  • IMG_0595.jpg
    IMG_0595.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 86
Jjka a Twoje maluszki tez jakos koniec roku? Ja mam termin na grudzien i zastanawiam sie czy zmieszcza sie odpowiednio dlugo do gondolek

Moi się urodzili w grudni z waga 2700 i 2200 wiec nie duzi ani nie mali. Miescili się w gondolach do maja czyli mieli 5msc i pewnie jeszcze by w nich pojeździli bo było cieplo i byli lekko ubrani ale po prostu zaczelo im się nudzic wiec przesadziłam do spacerowek. TEraz maja 9kg i widze, ze te spacerówki to takie starcza do przyszłego lata i chyba trzeba będzie zmienić wozek. Nie wiem czy wtedy nie kupie zwyklej parasolki, bo już pewnie i tak będą biegac i nie będzie im się chciało siedzieć w wozku długo. Nie sprawdze ile cm maja gondole, bo już sa na strychu i nie chce mi się tam wchodzic:-)

reklama
Do góry