reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Ineska super,ze juz za chwile bedziesz miala swoje malenstwa;) ja jutro bede probowala sie umowic do orlowskiego( na tak za 2tyg),zeby ustalic termin cc:)

reklama
Gosia będę Ci zdawała relacje, jak tam jest :)

Madziawse ja też tak miałam przed 30 tc, że było błogo i leniwie, ale teraz już się nie mogę doczekać maluchów!! W końcu chcę coś zacząć robić, bo ta nuda zaczęła mi doskwierać coraz bardziej:-D

Ineska masz rację że ta nuda chyba gorsza od tych nieprzespanych nocy czasem. Póki co jeszcze nie mam jej dość ale pamiętam jak było w ciąży z Julką ze pod koniec kota dostawałam.

Oj macie rację z tą nuda. Ja pod koniec ciąży lezalam na patologii dwa tygodnie więc pamiętam jak już chciałam urodzić i iść do domu :-)
Teraz to mam czas urozmaicony przez Julcie :-) i do tego jedziemy na urlop w niedzielę więc już nie mogę się doczekac

Hej dziewczyny!

Czy ktoras moze powiedziec cos na temat opieki w klinice uniwersyteckiej w Krakowie na Kopernika?

Dzis przyjechalam na oddzial do Zakopanego, bo moje rozwarcie juz kolo 2,5cm :/
Dostalam sterydy na plucka.
Jutro jednak zawoza mnie do Krakowa, bo ponoc tam jest lepszy oddzial neonatologiczny, jakby czasem male przyszly na swiat niebawem.
Panicznie sie o nie boje :(

o boze dziewczyny co wy piszecie? Ja teraz z niewyspania i przemeczenia mam wrazenie, ze umre i jak sobie pomysle o tym blogim leniuchowaniu w ciąży to mi się plakac chce. To się już nie wroci, przez najbliższe 10 lat będę dzień w dzień i noc w noc ujeb.....na robotą:-D

misty, który to tydzień? Trzymam kciuki, żebys jeszcze wytrzymala.

reklama
ineska, owczem miałam pod koniec dość ale uwierz mi to dość było niczym w porównaniu do tego dość z teraz. Bez kitu, czasami mam wrazenie, ze padne na pysk, ze mi kregoslup pęknie albo coś w glowie i tak jak stoje- padne. A przecież później będzie coraz gorzej- początki chodzenia, pyskowanie, wszystko na nie, histerie, humory.
No ale takie zycie. Dobrze, ze bedac w ciąży nie zdawalam sobie sprawy ile wysiłku wymaga wychowanie dziecka. Jeden stres mniej mialam:happy2:

Do góry