reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Akosua gratulacje!!!Duzo zdrowka,wytrwalosci i samych szczesliwych dni!!!!! Wracj do nas szybciutko i pokazuj zdjecia malenstw>

Dziewczynki jak u was z biciem serca.Ja mam od jakiegos czasu wysoki puls i strasznie momentami wali mi serce.wiem ze na tym etapie ciazy serce pompuje wiecej krwi,ale mi tak wali ze zaraz wyskoczy.

Ostatnia edycja:
Akosua gratuluję!!!:-):-)
gastone: takie bicie serca sa normalne, z tego co mi lekarz powiedzial, wazne zeby cisnienie bylo w normie :) Ja mam takie palpitacje dosc czesto (malo mi serce nie wyskoczy) i co dziwne nie po wysilku, tylko czesto jak leze albo wieczorem jak sie klade do lozeczka. No ale nie zaszkodzi spytac lekarza, lepiej na zimne dmuchac.

Dzis mam dziwny dzien chlopaki w brzuchu mi od rana szleja, i mam dziwne bole kregoslupa takie typowe przed okresem.....kurcza nie wiem czy zadzwonic do poloznej czy sie jeszcze powstrzymac a pozatym miewam jakies dziwne humorki caly czas chce mi sie plakac, kurcze moze przez te upaly....

Akosua- serdecznie Ci gratulujemy i cieszymy sie razem z Toba :) czekamy na zdjatka :)

gastone- ja tez tak mam, nieraz az tak strasznie wali ze ciezko mi zlapac oddech :/

akusia-wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wracaj szybko z dziewczynkami do domku.
i oczywiscie zapraszamy na watek rozpakowanych mamusiek:-)

AKOSUA WIELKIE GRATULACJE!!!
Duzo zdrowka dla was 3 bobietki!!!
mnie dzisiaj i wczoraj wieczorem pobolewa brzuch tak na dole, zakuwa z boku czasami..troche sie martwie..ide w poniedzialek do lekarza to powiem.czy wy na tym etapie tez tak mialyscie??
pozdrawiam do uslyszenia

reklama
Witam po wizycie!!!!

Dziś nie dostałam sterydów, dostanę je w poniedziałek, bo jest to zastrzyk w dwóch dawkach, w odstępie 12h.
Jedziemy w poniedziałek rano, a później jeszcze raz wieczorem.
Dziewczyny duże, wagi dokładnej nie podał, ale jedna duża na 30tyg. i 5 dni, druga 31 tyg i 6 dni.
Rozwijają się prawidłowo. Jedną potwierdził, druga się schowała.
Obie się odwróciły i teraz są obie miednicowo, czyli cesarka bez zmian :(
Widziałam dwie główki przytulone do siebie :)
Mam wysokie ciśnienie 142/92, ponowione 158/98.
Jakieś bakterie w moczu, wzięli do analizy.
Za mocno puchnę, czyli podejrzewają zatrucie ciążowe.
No i za dużo przytyłam od ostatniej wizyty.
Moje skurcze są niepokojące. Jak coś mam zaraz przyjeżdżać.

Jestem wykończona i smutna, że tak się sprawy mają.

Akosua gratuluję serdecznie!!!!!!!!!!!!!

Do góry