reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Akosua cholerka niezle cie wytrzymali :)

Karolinkare lez i odpoczywaj kochana jak najwiecej :)

2ania nie ma lekko, ja z lusterkiem ale ostatnio cala sie pocielam hihih :) ale nie poddaje sie

Ja dzis mialam badanie na cukry i nie bylo tak zle, przerazila mnie tylko ilosc tego slodkiego plynu ktory musialam wypic :) juro mam wyniki mam nadzieje ze jest ok :)

Kasiona ja tez mialam to badanie ale nie było tak źle jutro mam wynik zobaczymy co to bedzie:)
No wlasnie ja tez juz mam problemy a maz mądry wymyslił,że po co się bedę golić:))

Akosua,myślałam ze malenwa juz są w twoich ramionach, ale im dłuzej w brzuszku tym lepiej dla nich, już tylko kwestia czasu.zycze duzo pozytywnych mysli i szczescia-napewno bedzie wszystko dobrze.
Karolinkare a ten szew załowyzli cipo badaniu ze szyjka sie skraca, czy sie zle czulas?jak to było, jest?jak teraz sie czujesz?zycze duzo wytrwałości w lezakowaniu,bedzie dobrze.
pozdrawiam serdecznie

hheheh ja tez mam problemy,uzywam lusterka.
Akosua no to bedziesz miala co opowiadac.A w domu lepiej niz w szpitalu,masz racje.No i dzieciaczki jeszcze chwile posiedza tym lepiej dla nich.Ty napewno niecierpliwa,ale juz niedlugo.
Aga ja juz z niecierpliwoscia czekam na twoje sterdydy hihih

Akosua- ale Cie wymeczyli :/ ale niech dzidzie jeszcze posiedza w brzuszku,tak dla nich bedzie lepiej :)

A ja bylam wczoraj u lekarza i nie wyglada to wszystko ciekawie.. szyjka mi sie skraca i mam caly czas lezec, prawdopodobnie za tyd wezma mnie na kilka dni do szpitala- tak kontrolnie, wrazie czego.. wogole to strasznie boli mnie krocze, ledwo wstaje z lozka :/ przepisala mi multum lekow w tym jakies podtrzymujace ciaze. Martwie sie o te malenstwa ze beda za szybko chcialy wyskoczyc (jestem w 31 tyg)... Niby mam zalozony na szyjke pessar ale juz wokolo niego robi sie luz, wiec to chyba nic nie daje.. Kurcze a jeszcze wczoraj mialam jechac zrobic wyprawke malucha a tu lipa, maz bedzie musial sie tym zajac..

malusia88 mnie tez tak pobolewa krocze,a najgorzej wstac w nocy z łóżka sie załatwić:(ale mi to sie wydaje ze mam od tych zył,bo lewa warge mam taka spuchnieta ze szok,bo mam okropne zyly wychodza gdzie tylko sie da:(

reklama
Moja corcia dzis rano urodzila przez cc dwie corcie,kazda po 2,500 gr :-)Jedna dostala 9 pkt,druga 8 w kali agpar :-)
Dzieci zdrowe,mamusia jak to po cesarce-dochodzi do siebie :-) Pozdrawiam

Do góry