alex2339
Fanka BB :)
Alex[/B] cieszę się , że nastawienie już się zmieniło.
W końcu jesteśmy wybrane.
A no taka ciaza to nie zdarza sie kazdej
a ja w PL bralam sterydy na druga ciaze tylko ze musialam lezec w szpitalu dostalam 3 razy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Alex[/B] cieszę się , że nastawienie już się zmieniło.
A no taka ciaza to nie zdarza sie kazdej
a ja w PL bralam sterydy na druga ciaze tylko ze musialam lezec w szpitalu dostalam 3 razy
Witam jestem siostrą Tolla. Spieszę z wieściami. Na razie ma podłączoną pompę która dozuje jej odpowiednią ilość magnezu oraz środka który hamuje skurcze. Zrobili też jej badania wyniki pewnie wieczorem. na razie tyle wiem jak będę wiedziała więcej to napisze . Pozdrawiam Mamusie
Kasiona, fajnie, ze dzieciaczki ladnie rosna, a wada sie nie przejmuj. Ja w pierwszym trymestrze schudlam 3 kg, w drugim przytylam 12, a teraz w trzecim jakos sie zatrzymalo i ogolnie jestem na +14... i rzeczywiscie poszlo prawie wszystko w brzuch i cucochy . Ale cukier warto zbadac, daj zanc po wynikach...czesc dziewczynki, ja wczoraj mialam usg a dzis wizyte, chlopaczki maja sie dobrze jeden 650 g drugi 700g lekarka powiedziala ze ladnie rosna, na dziesiejszej wizyce natomiast lekarka powiedziala ze za duzo przytylam, tzn 10 kg w ciagu poltorej miesiaca, wogole tyle od poczatku ciazy, powiedziala ze albo za duzo jem albo mam cukrzyce, w czwartek mam wiec badanie glukozy..przyspieszone bo mialam mieć w następnym tygodniu. Szyjke mam zamknieta i reszta ok, tylko z ta waga mnie dobila..moim zdaniem to brak ruchu, bo nie obzeram sie jakos strasznie...a glownie to mi poszlo w brzuch i cycochy, a jak jest z wami? jak wasza waga?
Alex na skurcze lepiej od razu bierz nospe i kladz sie, zaszwyczaj skurcze skracaja i rozwieraja szyjke, wiec lepiej dmuchac na zimne, szczegolnie, ze jeszcze dluga droga do konca przed toba.Witam sie
weekend minol a mnie wczoraj cos brzauch pobolewal mialam takie dziwne skurcze jak przy miesiaczce
A i pozdrawiam matke-polke bo ja wsumie to tez taka matka-polka tez mam corcie 5 lat i syna 4 lata no i planowalismy tzeciego dzidziusia no ale czwarty jakos tak gratisowo doszedl:-) ale teraz to az jestem z tego dumna
NIe martew sie nic sterydami, to po prostu zastrzyki, ja mialam 2 w odstapie 24 h... troche szczypiace, ale na prawde nic strasznego...Witam!!!!
Nie miałam kompa od soboty, ale już jest ok.
Ja przytyłam już około 20stu i mam to gdzieś. Nie obżeram się, mam mało ruchu, bo mi ciężko, a skąd to się bierze to nie wiem, widocznie taka moja natura.
W pierwszej ciąży przytyłam 30kg i szybko zgubiłam, teraz przy trójce też zgubię.
Alex cieszę się , że nastawienie już się zmieniło.
Gastone w piątek mam te sterydy. Trochę się niepokoję, ale to chyba normalne.
Napiszę Ci co i jak, jak już będę po.
U mnie też samopoczucie fatalne.
W nocy z niedzieli na poniedziałek, myślałam, że pojedziemy do szpitala.
Miałam bolesne skurcze co 8 minut, ale wzięłam 2 nospy i 3 magnezy i się uspokoiło.
Strasznie się boję i modlę się, aby był już lipiec.
Witak Bialaa, co sie dzieje z Tolla? MIala skurcze? Daj znac co u niej i pozdrow ja ode nasWitam jestem siostrą Tolla. Spieszę z wieściami. Na razie ma podłączoną pompę która dozuje jej odpowiednią ilość magnezu oraz środka który hamuje skurcze. Zrobili też jej badania wyniki pewnie wieczorem. na razie tyle wiem jak będę wiedziała więcej to napisze . Pozdrawiam Mamusie
?
Aga Natlia nie boj sie ,to tylko zastrzyk.Mam nadzieje ze te skurcze to nic groznego.Trzymaj sie cieplo.Wysle ci chyba swoj numer telefonu na priva,jak sie bedzie cos dzialo dawaj znac.Ja tez sie ledwo tocze,ciagle marudze mojemu J,na szczescie on cierpliwy bo i poplakac sie potrafie
Alex na skurcze lepiej od razu bierz nospe i kladz sie, zaszwyczaj skurcze skracaja i rozwieraja szyjke, wiec lepiej dmuchac na zimne, szczegolnie, ze jeszcze dluga droga do konca przed toba.