reklama
darunia0712
Fanka BB :)
Anka, jak tam dziewczynki?
aga3004
AniaM81 poza normą. Będziesz musiała mierzyć i mieć dietę. Ja miałam w pierwszej ciąży ale lekko przekroczone-142.
A_nka fajnie że z Elenka już dobrze.
A_nka fajnie że z Elenka już dobrze.
darunia0712
To super Anka, trzymamy kciuki za dziewczynki
Dagos to troszkę poczekasz. Widać że trochę rozumie jak dziecko ma rok a jak dwa, trzy to już fajnie się można dogadać ;-)
Nie martw się na zapas ze szczepieniami.
Mi mąż powiedział że on będzie sprzatal i gotował a ja mam ogarnąć bliźniaki
A my to się wręcz klocimy kto sprząta, bo w porównaniu do zabawiania blizniakow sprzątanie to relaks:-)
Jak już nie mogę z nimy wytrzymać to mowie do meza, ze ide sprzatac i wole to 100x bardziej niż siedzieć i sluchac ich lamentow, a ostatnio z okazji wyrzynania zebow tylko jeczenie 24h na dobe.
aga3004
A my to się wręcz klocimy kto sprząta, bo w porównaniu do zabawiania blizniakow sprzątanie to relaks:-)
Jak już nie mogę z nimy wytrzymać to mowie do meza, ze ide sprzatac i wole to 100x bardziej niż siedzieć i sluchac ich lamentow, a ostatnio z okazji wyrzynania zebow tylko jeczenie 24h na dobe.
:-) zobaczymy jak będzie u nas
reklama
W marzy br, o ile dobrze pamietam, zmieniono normy dot krzywych cukru i teraz jest:
na czczo - do 92
po 1h - do 180
po 2h - do 153
Te widelki miedzy poprzednimi normami a obecnymi nie sa juz określane jako cukrzyca, a nietolerancja czy jakos tak.
na czczo - do 92
po 1h - do 180
po 2h - do 153
Te widelki miedzy poprzednimi normami a obecnymi nie sa juz określane jako cukrzyca, a nietolerancja czy jakos tak.
Podziel się: