reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Ania no jest poza normę :(

Ja miałam cukrzycę wn ciąży ( i mi została) więc jak masz pytania pytaj...
Zresztą mamy na wrześniówkach wątek o cukrzycy dużo tam informacji więc mogę linka podesłać gdybys chciała

reklama
Dagos to troszkę poczekasz. Widać że trochę rozumie jak dziecko ma rok a jak dwa, trzy to już fajnie się można dogadać ;-)
Nie martw się na zapas ze szczepieniami.
Mi mąż powiedział że on będzie sprzatal i gotował a ja mam ogarnąć bliźniaki :-D

A my to się wręcz klocimy kto sprząta, bo w porównaniu do zabawiania blizniakow sprzątanie to relaks:-)
Jak już nie mogę z nimy wytrzymać to mowie do meza, ze ide sprzatac i wole to 100x bardziej niż siedzieć i sluchac ich lamentow, a ostatnio z okazji wyrzynania zebow tylko jeczenie 24h na dobe.

A my to się wręcz klocimy kto sprząta, bo w porównaniu do zabawiania blizniakow sprzątanie to relaks:-)
Jak już nie mogę z nimy wytrzymać to mowie do meza, ze ide sprzatac i wole to 100x bardziej niż siedzieć i sluchac ich lamentow, a ostatnio z okazji wyrzynania zebow tylko jeczenie 24h na dobe.

:-) zobaczymy jak będzie u nas

Dziewczyny, w którym tygodniu robiłyście ten test obciążenia glukoza? Teraz jestem w 24 tygodniu, dokładnie dziś się ten tydzień zaczął

reklama
W marzy br, o ile dobrze pamietam, zmieniono normy dot krzywych cukru i teraz jest:
na czczo - do 92
po 1h - do 180
po 2h - do 153

Te widelki miedzy poprzednimi normami a obecnymi nie sa juz określane jako cukrzyca, a nietolerancja czy jakos tak.

Do góry