reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Santini z chłopakami wszystko oki oglądaliśmy ich na usg ale nie byli mierzeni. U mnie szyjka ok. Ale ze względu na moje swedzenie mam podejrzenie cholestazy i jutro muszę zrobić próby wątrobowe, mam nadzieję że jednak to jakas alergia albo coś takiego.
Do szpitala mam się zgłosić 24 czerwca na obserwacje. Jeśli będzie wszystko dobrze wypuszcza mnie i podadzą termin kiedy znów mam się zgłosić a jeśli coś będzie nie jak to będą mnie już trzymać do końca. Trochę mnie ta wiadomość dobiła :-( myślałam że pójdę jakoś w połowie lipca a nie już :-( nie wiem jak ja przeżyje bez mojego synusia :-(

reklama
Anielka-może faktycznie to jakieś uczulenie. Ja od 2 tygodni mam uczulenie na stopach i dłoniach, poawily się krostki, byłam u dermatologa i lekarza rodzinnego, wykluczyli cholestaze, miejmy nadzieję, że u Ciebie też tak będzie. Widzisz mamy identyczną sytuację, z tym, że ja 24 czerwca idę do ginekologa, i albo dostanę skierowanie do szpitala na następny dzień,albo pozwoli mi do końca tygodnia polezec w domu. Wtedy w szpitalu też pozostanę do czasu rozwiązania, a będzie to dla mnie też mega stres, bo to mój debiut :-) w szpitalu ostatni raz jako pacjent byłam w dniu narodzin :-)

dziekuje dziewczyny za gratki i mile slowa i przedstawiam wam Piotrusia i Dominike :-)

Załączniki

• 1402661204879.jpg
    1402661204879.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 97
reklama
Do góry