reklama
cannot
Fanka BB :)
Darunia- mi Polożna kazala robić werandowanie od 5 min przy oknie i codziennie zwiększać o 5 min. AZ dojdzie się do pol godz. Później na zewnątrz w wózku można wyjść ale tez nie za dlugo. Ja wychodzilam najpierw na 10-15 min, później po pol godz do godziny. Zwiekszalam stopniowo a teraz calymi dniami siedzimy na zewnątrz
santini
Anielka- wiem, że jest wapno dla kobiet w ciąży o nazwie Sanosvit calcium, spróbuj może pomoże, może uczulilo Cię jedzenie, np.owoce sezonowe? Ja dostałam tabletki antyhistaminowe, ale wzięłam jedną, bo wolałam nie truc dzieci.
Darunia-już pewnie odliczasz, będzie dobrze, jestem z Tobą :-) masz łatwiej ode mnie, bo już jedną pociechę masz, więc jesteś wprawiona :-)
Darunia-już pewnie odliczasz, będzie dobrze, jestem z Tobą :-) masz łatwiej ode mnie, bo już jedną pociechę masz, więc jesteś wprawiona :-)
aga3004
Darunia moja córcia urodziła się zima i na spacerze byłyśmy jakoś po półtora tygodnia na godzinę. Najpierw "werandowalam" ja cztery dni. Jednego dnia 15 min. Drugiego 20. Trzeciego 25. Czwartego 30. Teraz też jest cieplej :-)
Anielka może wapno.
Anielka może wapno.
darunia0712
Santini, owszem odliczam, ale też jestem przerażona. Dopiero chyba do mnie dotarło, że to będzie dwójka malutkich dzieci. I martwię się jak dam sobie radę.
aga3004
Darunia ja najbardziej się obawiam jak poradzę sobie z wyjściem na dwor z trójką dzieci mieszkając na czwartym piętrze bez windy :-)
Ineska1984
Anielka ja dostałam strasznego uczulenia po oliwce Johnsona...może też używałaś?
reklama
Santini, owszem odliczam, ale też jestem przerażona. Dopiero chyba do mnie dotarło, że to będzie dwójka malutkich dzieci. I martwię się jak dam sobie radę.
Darunia miałam to samo pod koniec ciąży, też byłam przerażona. Powiem Ci że nie jest lekko ale poźniej już się o tym nie myśli, bo nie ma wyjścia, trzeba iść do przodu:-).
Podziel się: