reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Gosia, ale każdy poród jest inny.

To, że dwa pierwsze przebiegły szybko i bez komplikacji nie znaczy, że i tym razem tak będzie. Ja oczywiścię Cię nie straszę jedynie dla mnie SN przy ciążach mnogich jest niepotrzebnym ryzykiem. Ale dobrze, że masz tak duże zaufanie do swojego lekarza :)

Życzę by wszystko ułożyło się po twojej myśli.

darunia ja całą ciążę chodziłam do lekarza, który nie pracuje w szpitalu, ale obiecał że załatwi sprawę i 2 tyg temu na wizycie zadzwonił do lekarza który pracuje w szpitalu i byłam u niego na 2 wizytach i jeśli dotrwam do środy do on będzie robił a jeśli nie to ktoś inny ale w tym szpitalu bo skierowanie mam

Domi- gratuluje i zdrowka zycze!

U mnie ok. Chodze od kliniki do kilniki, nadrabiam zaleglosci z synkiem i tak mi mijaja dni. Wczoraj bylam u diabetykow, wszsytko ok. Dzis mam wizyte u anastezjologa w sprawie cesarki, ktora potweirdza dopiero we wtorek.
A pozatym to juz chyba wszystkie dolegliwosci ciazowe sie do mnie przyczepily :-(

Wczoraj na wizycie u poloznej dowiedzialam sie, ze gdybym miala cesarke to moge poprosic o podwiazanie jajowodow. Dzieci wiecej nie planujemy w sumie, ale to podwiazanie to takie troche drastyczne mi sie wydaje :confused: Zastanawialyscie sie nad antykoncepcja juz po porodzie?

Ostatnia edycja:
Paulineczka ja o spirali myślę, dzieci na pewno więcej nie chcę mieć :) a u Ciebie kiedy cesarka będzie mówili coś?

Paulineczka jak jesteś po 30 to możesz pod wiązać o ile nie planujesz dzieci ja j z na pewno ni planuje więcej dzieci i juz wstępnie rozmawiała z lekarzem o usunięciu macicy bo juz się di niczego nie będzie nadawać co do porodu SN to w stanach bliźniaki rodzą się nawet w domu jestem trochę rozczarowana bo mam prawie wszystko dla dzieci :baffled: jeszcze raz wszystko musze przejzec bo nie ma jak zakupy:-)

ja tez nie planuje miec dzieci, tzn moglabym miec, nawet chcialam rok temu jeszcze miec 5, ale po tym jak ciezko ta znosze to juz nie chce. ale usuniecie macicy czy podwiazanie nie wchodzi w gre.....no moze gdyby podwiazanie mozna odwrocic, wiem ze faceci moga zrobic taki zabieg "odwracalny", ale kiedys jakas osoba sie wypowiadala i zapamietalam ze nie wiadomo co zycie przyniesie i w sumie sie zgadzam.....lepiej cos mniej drastycznego;)

reklama
Darunia aborcja w Pl tez jest teoretycznie nielegalna a robi się ja kwestia ceny jeżeli mialabym inne wyjście tez nie chciałabym się rozstawac z moja kochana macica ale toniestety jest nieuniknione :baffled:

Do góry