reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Domi, gratulacje!

Edytka,
powodzenia na jutrzejszej wizycie :)

dagos, niech maluchom się nie spieszy, dotrwaj jak najdalej :)

Dziś znowu zapowiada się gorący dzień :/ Jak tu sobie radzić w taką pogodę? Jakieś propozycje?

reklama
hehe no ja jak tak od srody tylko leze i leze i tylko do wc wstaje od to od niedz prawie wogole skurczy nie mam, brzuch twardnieje rzadko. i jeszcze jedno z dzieci zamiast w dol schodzic to sie ulozylo tylkiem w zebra a boli to gorzej jak sie wypina niz kopniaki. wiec w czwartek pewnie uslysze ze jeszcze poczekamy, w sumie fajnie by bylo donosic zeby wczesniakami nie byly ;) ale mi juz sie nie chce czekac ;)

dagos, ja Cię świetnie rozumiem. Sama chciałabym donosić jak najdłużej, ale chętnie pozbyłabym się tego mojego słodkiego ciężaru. A tu jeszcze przy dobrych wiatrach 6 tygodni.... Zobaczymy jak to wszystko będzie się toczyć.

Cat jeden aparat z tego co wiem jest dobry i na nim badają zawsze ciąże jednokosmówkowe a drugi jest trochę gorszy. Ja prawie wszystkie badania miałam na tym lepszym. Cat a wczoraj byłaś na izbie przyjęć czy normalnie w poradni?

Dagos ja też coraz rzadziej skurcze mam, może dlatego że leżę, są sporadyczne ale dość mocne. No ja to jeszcze tydzien i juz moge rodzic, chociaz chciałabym żeby dziewczyny ważyły po 2.7-2.8 kg ciekawe czy się uda

Domi gratuluje dziewczynek, trzymam kciuki, żeby zdrowo rosły! A jak Ty sie czujesz po cesarce?
Edytka życzę duzo zdrówka, musisz sie zmobilizować, zeby wyzdrowieć do porodu:)
Dagos właśnie o Tobie wczoraj myślałam i zastanawiałam sie czy urodziłaś:) Zwiedzałam wczoraj szpital na szkole rodzenia i była dziewczyna na sali porodowego z bliźniakami, nawet myślałam, ze to Ty :) Wyznaczyli Ci termin cc czy masz czekać aż coś zacznie sie dziać?
Anka ja tez przez tydzień byłam 13., ale szybko przeleciało :))

Ostatnia edycja:
ja mam w czwartek wizyte i zobaczymy co powie, powtorze sie ze ostatnio mowil ze jak bd dobrze to pare dni mi da jeszcze pochodzic i 26-27maj rozwiazanie, ale jak mi sie nic nie dzieje to moze przedluzy? tak mnie od wielkanocy straszyl nieoczekiwanym rozwiazaniem w kazdej chwili a wyjdzie na to ze w polowie czerwca urodze ;) tfu tfu ;)

reklama
Dziewczyny pochodzimy minimum do 37tc wszystkie, tyle złego się tu ostatnio wydarzyło, że teraz musi być dobrze :-D

Ja muszę zdać egzamin na prawko, kurs zaliczyć, a o porodzie pomyślę na koniec sierpnia. I oby tylko moje słowa okazały się "prorocze" ;-)

Do góry