reklama
Anielka, dziekuje za przekazanie wiadomosci. Dziekuje za kciuki bo przydadza sie dla moich ksiezniczek. Przepraszam ze wepchnelam sie,wam w kolejke. Najwazniejsze ze moje kruszynki sa bardzo silne i lekarze sa mega zadowoleni z ich postepow. Sa takir malenkie. Mia ma 29cm a Lilly 32cm. Zdjecia wgram pozniej jak maz mi tableta przyniesie bo z telefonu nie bardzo umiem
Ostatnia edycja:
edytka84
Fanka BB :)
1. | dagos | 27 maj 14 |
2. | edytka84 | 3 czerwiec 14 |
3. | Paulineczka | 24 czerwiec 14 |
4. | darunia0712 | 11 lipiec 14 |
5. | Gosia.82 | 17 lipiec 14 |
6. | santini | 27 lipiec 14 |
7. | Anielka | 2 sierpień 14 |
8. | Madison | 13 sierpień 14 |
9. | Majeczka84 | 15 sierpień 14 |
10. | Sarenka89 | 19 sierpień 14 |
11. | Alicja32 | 3 wrzesień 14 |
12. | Ineska1984 | 5 wrzesień 14 |
13. | a_nka | 13 wrzesień 14 |
14. | perelka0609 | 18 wrzesień 14 |
15. | nojo | 30 październik 14 |
16. | cat4 | 17 listopad 14 |
a mnie połamało;/ zatkany nos, boli gardło i wszystkie mięśnie;/ mam nadzieję że poradzę sobie domowymi sposobami bo do lekarza nie dam rady iść, a jutro wizyta, będzie mi ciężko tam dotrzeć;/
M
mama290
Gość
Domi gratualacje:-)Zdrowka dla dziewczynek:-)
santini
Fanka BB :)
Domi- gatulacje Mamusiu :-) życzę dużo zdrowia, samych słonecznych w sercu najbliższych dni. Niech corcie ładnie przybierają na wadze, niech nabierają sił.
Edytka- nie daj się wirusowi, osłabienie nie jest Ci teraz potrzebne, może to tylko krótkotrwały kryzys i bunt organizmu.
A ja byłam wczoraj na 3 usg prenatalnym. Malutkie osiągnęły wagę 1400, parametry w normie, przepływy również, łożysko nadal nisko. Wróciłam niepocieszona, bo było to usg 3d, ale małe nie pokazały twarzyczek, więc zobaczę je po porodzie. Od soboty walczę z potwornym bólem zęba, a wizyta dopiero w czwartek, brrr. Nie wiem jak wytrzymam.
Anielka- widzę, że jesteśmy w podobnym wieku ciazowym, jak Twoje kruszynki?
Pozdrawiam wszystkie.
Edytka- nie daj się wirusowi, osłabienie nie jest Ci teraz potrzebne, może to tylko krótkotrwały kryzys i bunt organizmu.
A ja byłam wczoraj na 3 usg prenatalnym. Malutkie osiągnęły wagę 1400, parametry w normie, przepływy również, łożysko nadal nisko. Wróciłam niepocieszona, bo było to usg 3d, ale małe nie pokazały twarzyczek, więc zobaczę je po porodzie. Od soboty walczę z potwornym bólem zęba, a wizyta dopiero w czwartek, brrr. Nie wiem jak wytrzymam.
Anielka- widzę, że jesteśmy w podobnym wieku ciazowym, jak Twoje kruszynki?
Pozdrawiam wszystkie.
Lista się kurczy
ale są już Nowe dziewczyny, nie wszystkie terminy porodu podały. Domi gratuluję córeczek, dobrze, że są silne, życzę im szybkiego przybierania na wadze i nabierania sił. A Tobie Domi również zdrówka i radości z córek. Też bym chciała córki, syna mam
a jak dwóch ancymonów mam w brzuszku, to będzie dom pełen mężczyzn i ja...no jak rodzinka.pl
Edytko trzymaj się Kochana, może syrop z cebuli sobie zrób lub czosnku, do tego herbatka z syropem z malin lub kwiatu czarnego bzu. Jak byłam chora to mi pomagało. Adb czy na starynkiewicza mają dobry sprzęt do usg?
reklama
Podziel się: