reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

DOmi, corcie śliczne, takie małe a takie silne, super, oby było tak dalej.
Ja wróciłam od dentysty, zaplombowal ubytek a boli bardziej niż wcześniej, ciekawe kiedy przejdzie...
Pozdrawiam wszystkie.

reklama
Domi gratuluje przeslicznych kruszynek, niech rosną zdrowo. Wszystkiego dobrego dla Was.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Santini pytałaś o moje łobuziaki, więc 2 tygodnie temu ważyli 1220 i 1280g więc już duże chłopaki. Myślę że teraz maja po ok 1500g. A jak Twoje maluszki?

Pytałam , bo idziemy tym samym tyg.ciąży. Moje malutkie 2 tygodnie temu ważyły 1141 i 1100 gram. Dwa dni temu na usg prenatalnym 1417 i 1371 gram. Więc są troszkę mniejsze od Twoich chłopców, może dlatego, że to dziewczynki. Termin wg usg 31.07 Twój lekarz kiedy będzie chciał rozwiązać ciążę? Ile przytylas? Ja miałam na wadze 10 kg na plusie, ale od 3 tygodni jestem na diecie cukrzycowej, więc spadłam do 8 kg.

Witam ja tez po scanie juz dzis ale nie widac co tam maja pomiedzy nogami moze za tydz:-)glowa mnie dzis masakrycznie boli:baffled:

reklama
1.dagos27 maj 14
2.edytka843 czerwiec 14
3.Paulineczka24 czerwiec 14
4.darunia071211 lipiec 14
5.Gosia.8217 lipiec 14
6.santini
27 lipiec 14
7.Anielka2 sierpień 14
8.Madison13 sierpień 14
9.Majeczka8415 sierpień 14
10.Sarenka89
19 sierpień 14
11.Alicja323 wrzesień 14
12.Ineska19845 wrzesień 14
13.a_nka13 wrzesień 14
14.perelka060918 wrzesień 14
15.nojo30 październik 14
16.cat417 listopad 14

cat gratulacje :)
dagos dzisiaj o 16 mam wizytę :)
i czuję się o wiele lepiej, poleżałam, wypociłam i dziś już jest w miarę :)
z racji tego, że mi już niewiele zostało proponuję żeby ktoś przejął tabelkę :)
nowe mamy podajcie terminy porodu

Ostatnia edycja:
Do góry