reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Dzieki ;) Ja tez umialam jeździć tylko stres mnie zzarl ;) i 3 razy musialam podchodzić do egzaminu cos strasznego :/ no ale jak masz dostac auto to warto ;) my tez kupilismy nowe auto do ktorego 3 foteliki sie mieszczą ale starego jeszcze nie sprzedaliśmy :/

reklama
Edytka u nas muszą wejść cztery :-D

My gdybyśmy nie sprzedali starego to nowego byśmy nie kupili, ale się udało chociaż małż już nadzieję tracił :-)

Oo ja tez o prawku myślałam, ale jak dowiedziałam się ze to bliźniaki to już nie myślę... nie umiem jeździć, ba nigdy za kółkiem nie siedziałam a lubię być pewna swoich możliwości.

Dziewczyny mam pytanie- czy Wy będąc w ciazy farbowalyscie włosy? Mój lekarz twierdzi, ze to nie zaszkodzi dzieciom, ale moja mama lamentuje, ze nie powinnam. Co myślicie?

Ja w obu ciazach malowalam i wszystko było ok. Teraz pewnie też będę. Słyszałam tylko ze w I 3mestrze nie powinno się farbowac a właściwie wachac amoniaku.

Ja też sama ale amoniakowa farbą. Ale teraz jakoś mi włosy nie rosną.. dosłownie 0, 5 cm na miesiąc.

Farbowac mozna gozej z kolorem bo hormony dzialaja I moze nie wyjsc ja np farbuje sie na blond I teraz wyszla mi jakas kupa:szok:i wszytskie siwe wylazly musze jeszcze raz pofarbowac bo mam jakis stos siana na glowie a wlosy w poprzedniej ciazy przetaly mi rosnac a po porodzie z przodu sie polamaly :szok:I teraz mam grzywke I kukuryku:no:

Melduje ze wczorqjsze ktg o 11 to byla jakas totalna lipa. Nie?doscze polozna siedziala kolo mnie non stop i trzymala ten sprzet to mala co chwile gubila puls... wiec?lekarki decyzja ze idiemy na oddzial i 3x diennie ktg. Ok poszla na oddzial...co dziwne dostalam pokoj jedynke :-) ale mniejsza o to. Podpili mnie podkolejne ktg i wyszlo dobre. Dodatkowo wyslali mnie na usg doppleroskie i co ? Nikt niewiejaim cudem Mia miala?prqwie tqk dobre prsplywy jak Lilly...babka az 3 rqzy sprawdzala... w ostatniej chwili zlapalam z mezem moja pania doktor i jak zobaczyl whniki byla bardzo zadowolona i powiedziala ze moge isc do domu! I widzimy sie w poniedzialek no chyba ze cos bedsie sie dzialo. Dlej slabo czuje dziewcsynki ale na usg obie pieknie sie ruszaly.
Co do kupna 7 osonowego?samochodu jaki kupiliscie o ile?mogewiedaiec ? Wcsorqj ogladalam zmezem renault grqnde scenik i odpdl w przedbiegach...miejsca z tylu brak wiec poki co chyba kupimy zafire... a auto kupic musimy bo naszamazda na dniach odmowi posluszenstwa....csekamy kiedy kolejny cylinder?pdnie i juz nie ruszymy

reklama
Domi bardzo się cieszę, że u Was jest lepiej :-) :-) :-) oby tak do rozwiązania kochana.

My kupiliśmy renault espace z kompletem siedzeń :-) :-) :-)

Samochód z 2008r i cena nie była powalająca, i co najważniejsze mąż odkupił go od dobrych znajomych więc wiemy co kupiliśmy:-)

Miejsca z tyłu za wiele faktycznie nie ma, ale nic lepszego nie udało nam się znaleźć :-(

Ostatnia edycja:
Do góry