Nutella pewnie, że nie masz sie czym przejmowac....ja bylam z cora zalamana 5 ty miesiac a tu brzuchola brak i na wizycie pytalam sie czy oby wszystko ok bo brzuch mi nie rosnie
lekarz sie zasmial i powiedzial, ze jeszcze urosnie, ze tak powinna wygladac kobieta w ciazy czyli powinno isc w brzuch, ale wiadomo nie kazda ma takie geny i uwarunkowania i gdzie niegdzie sie odklada
Powtarzal mi tez abym jadla dla dwoch a nie ZA dwoch, to mi chyba tez troszke pomoglo w 1ej ciazy powrocic do formy po m-cu wygladalam jak przed, ale tutaj jednak ciaza blizniacza, dwa male szkraby w brzuszku
od razu wiedzialam ze chlopow bedziesz miala, zazwyczaj udaje mi sie poznac po brzuszku
Ja jeszcze nie wiem co siedzi choc tez strasznie licze na chlopakow, bo core juz mamy, a produkcje chcemy juz zakonczyc, hehehe
ja narzekam od poczatku ciazy na plecy, mam baaaardzo slabe, ale jest corqaz lepiej, a nie z uplywem czasu jak malenstwa rosna coraz gorzej takze mam nadzieje, ze bedzie coraz lepiej i lepiej
masz jednojajowe maluszki czy dwu? no i czy imiona juz wybrane?
czyli ktory leci Ci juz tydzien? ja kolejne usg 22czerwa i moze wtedy sie dowiem o plec dzieciatek
jak bylam kilka dni temu to jednego miedzy nozkami pokazal mi takiego dllluuuugiego cienkiego patyczka, doslownie taka biala kreseczke, taka dluga gdzies do kolana malenstwa, ale powiedzial, ze jest zbyt wczesnie aby okreslic co to jest, moze byc to siusiak a nie musi...najwazniejsze by dzieciatka zdrowe byly, ale wiadomo, ze mysli sie o tej plci.ja lekarzowi powiedzialm ze ma znalesc siusiaka i koniec, bo u mnie jednojajowa wiec plec ta sama na 150%
Pozdrowki!!!