reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

witam dawno mnie nie było ale mam cudowną wiadomość nie należę już do ciężarnych, rozpakowałam się 30.04.2010 o godz 9.10 na świat przyszła Katarzyna Teresa z wagą 2380 dł 51 cm a o 9.12 urodziła się Magdalena Maria z wagą 2740 dł 53 cm leżałyśmy w szpitalu 17 dni bo małe bardzo spadły na wadze i walka była o każdy gram szczególnie Kasiek spadł w pewnym momencie było już tragicznie ale przetoczyli jej albuminy i dostała 2 kroplówki i powoli podniosła się waga teraz jest już ok jedzą na potęgę pozdrawiam Wszystkich

Serdecznie gratuluję córeczek!!!!!

reklama
Witam wszystkie!!!
Ani najmocniej na swiecie gratuluje i zazdroszcze ze juz ma malenstwa przy sobie:):):)
Troszkę się tu dzieje, a tylko 2dni nie zagladalam, bo bylam u lekarza w poznaniu. jestem po usg, rowniez prenatalnym, na tym etapie wszystko ok:) Strasznie sie ciesze!!!!kolejna wizyta za miesiac;) dzieciaczki rosna rowno i sa odpowiednie do wieku ciazy i szaleja u mamy w brzuszku:)
Mamuskom prawie na rozpakowaniu zycze duzo duzo zdrowka i jak najlepszego rozwiazania:)3mam za wszystkie mooooocno kciuki:)
co do hemoroidow to mojej mamie sie zrobily podczas porodu, ma prawie 50lat i nadal znimi walczy, paskudztwo!!!! najwazniejsze to sie nie przesilac i nie przeciazac bo wtedy one jeszcze bardziej wychodza.....no i czesto podobno przy mocnych zaparciach moga sie zrobic........a ja owe zaparcia mam z ktorymi walcze....eeeech.....

Witam! Jestem tu nowa, ale od pewnego czasu śledze forum. Jestem w ciąży bliźniaczej dwóowodniow,dwókosmkowa i to juz 17 tydzień. Jestem juz matką dwóch synów Miłoszek 4 lata i Mateuszek 2 lata. Pozdrawiam wszystkie matki.

Witam znów. Dzisiaj zaczął mi sie 18 tydzień. Wczoraj byłam na wizycie kontrolnej u lekarza .... dzieci rosną zdrowo i wszystko jest w jak najlepszym porządku, to chyba najepsza wiadomośc jaką można usłyszeć. W środe dzień matki. To jest mój pierwszy Dzień Matki w przedszkolu Miłoszka,coś czuje że emocje sięgną zenitu. Ale fajnie jest być matką.

Ostatnia edycja:
Wpadlam jeszcze na chwilke sie przywitac.Nocke znow mialam ciezka,poranek - cisnienie niskie..ech..Czuje sie jak flak...

Matka polka witamy w gronie trojpaczek.

Witam ponownie,
chyba nie ma tu nikogo z trójmiasta bo nie otrzymałam odpowiedzi... no cóż może pomogą mi na innym forum.

Pozdrawiam

reklama
Do góry