Kasiona
Fanka BB :)
Dziewczyny ja wam powiem ze wam zazdroszcze ze jestescie juz na koncowce 3mam kciuki za kazda z osobna i codziennie teraz bede sledzic wiesci od was akosua powodzenia na wizycie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
eee wciskac??Matko...nie wyobrazam sobie...Wyslalam meza po masc.Gastone, u mnie tez sa ale jak na razie nie bola. Wyobrazam sobie co bedzie po sn, chyba cale jelito mi wyjdzie. Poki co smaruje masciami i lekarz zalecil je wciskac z powrotem, ale to nie takie latwe
Podobno po porodzie moga same zniknac...
Akosua jak wizyta?
Kasiona dzieki
Gratulacje!Ania w ktorym tygodniu sie rozpakowalas?witam dawno mnie nie było ale mam cudowną wiadomość nie należę już do ciężarnych, rozpakowałam się 30.04.2010 o godz 9.10 na świat przyszła Katarzyna Teresa z wagą 2380 dł 51 cm a o 9.12 urodziła się Magdalena Maria z wagą 2740 dł 53 cm leżałyśmy w szpitalu 17 dni bo małe bardzo spadły na wadze i walka była o każdy gram szczególnie Kasiek spadł w pewnym momencie było już tragicznie ale przetoczyli jej albuminy i dostała 2 kroplówki i powoli podniosła się waga teraz jest już ok jedzą na potęgę pozdrawiam Wszystkich
Aniu gratuluję!!!!!!!!!!!
Ewuś wytrzymaj jeszcze troszkę. Wiem łatwo się mówi, a i tak to maluchy decydują.
Akosua no to zaliczyłaś spacerek. Wyobrażam sobie jaka jesteś zła. Dziwne, że żaden lekarz nie miał dyżuru.
Gastone ja nie mam tego problemu. Ale w ciąży to częsta dolegliwość. Nie wiem jak Ci pomóc. Może w aptece coś pomogą.