reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

cZESC DZIEWCZYNKI
U MNIE WSZYTSKO OK, DZIS MIALAM USG KONTROLNE DZIECI SOBIE ROSNA ZDROWO, JEDEN GLOWKA W DOL DRUGI POSLADKOWO, PRZEKRECIL SIE BO OSTATNIO BYLI OBYDWAJ GLOWKMI W DOL. kOPIA JAK NAJECI CALY BRZUC SIE WTEDY TRZESIE SUPER UCZUCIE :) w SOBOTE OGLADALISMY JUZ LOZECZKA I WOZKI, SPODOBAL MI SIE WOZEK TWIN TWO JANE Z FOTELIKAMI MATRIX, CALKIEM FAJNY, ZGRABNY I WOGOLE CZY KTOS MA JAKIES DOSWIADCZENIE Z TYM WOZKIEM ? :)

CO DO UBRANEK TO JA MAM CZESC NA 56 ROZMIAR,A RESZTE WIEKSZE, ALE ZASTANAWIAM SIE CZY NIE KUPIC PARU SZTUK NA ROZMIAR 50 JUTRO RANO JADE NA ZAKUPY TO MOZE COS WYPATRZE :) POZDRAWIAM WSYZTSKIE MAMUSIE I MILEGO DNIA ZYCZE :)

reklama
Witam sie mamusie

U mnie samopoczucie calkiem dobre wczoraj bylismy na basenie i powiem wam ze po basenie przestaly mnie nogi bolec zawsze mialam takie ociezale

A co do ubranek to ja sie jeszcze nad tym nie zastanawialam

Dzisiaj przyszedl mi kolejny list ze szpitala wizyta na 10.06 na tej wizycie tez beda robic mi USG ? dziewczynki z Irlandi podpowiedzcie

Alex sądzę, że będziesz mieć USG. Przy bliźniakach wizyty i USG są częściej. Chociaż ja miałam w marcu, maju i teraz w czerwcu. Ale jak na mój szpital to i tak często.

Ja ciuszki kupuje od 56, bo dzieciaczki rosną w zatrważającym tempie.
Przy Natusi nie miała w ogóle na 56, dopiero od 62 i były dobre, tylko rękawki podwijałam.

Akosua no u Ciebie to już wszystko możliwe.

Gastone ja tez mam czasami wrażenie, że maluszki zaraz wypadną, tak nisko je czuję.

Ja mam znów fatalny dzień, w dodatku puchnę jak balon.

Witam sie mamusie

U mnie samopoczucie calkiem dobre wczoraj bylismy na basenie i powiem wam ze po basenie przestaly mnie nogi bolec zawsze mialam takie ociezale

A co do ubranek to ja sie jeszcze nad tym nie zastanawialam

Dzisiaj przyszedl mi kolejny list ze szpitala wizyta na 10.06 na tej wizycie tez beda robic mi USG ? dziewczynki z Irlandi podpowiedzcie
W Limericku bedziesz mila wizyty na poczatku co 4 tygodnie,potem co dwa.za kazdym razem USG.;-)
cZESC DZIEWCZYNKI
U MNIE WSZYTSKO OK, DZIS MIALAM USG KONTROLNE DZIECI SOBIE ROSNA ZDROWO, JEDEN GLOWKA W DOL DRUGI POSLADKOWO, PRZEKRECIL SIE BO OSTATNIO BYLI OBYDWAJ GLOWKMI W DOL. kOPIA JAK NAJECI CALY BRZUC SIE WTEDY TRZESIE SUPER UCZUCIE :) w SOBOTE OGLADALISMY JUZ LOZECZKA I WOZKI, SPODOBAL MI SIE WOZEK TWIN TWO JANE Z FOTELIKAMI MATRIX, CALKIEM FAJNY, ZGRABNY I WOGOLE CZY KTOS MA JAKIES DOSWIADCZENIE Z TYM WOZKIEM ? :)

CO DO UBRANEK TO JA MAM CZESC NA 56 ROZMIAR,A RESZTE WIEKSZE, ALE ZASTANAWIAM SIE CZY NIE KUPIC PARU SZTUK NA ROZMIAR 50 JUTRO RANO JADE NA ZAKUPY TO MOZE COS WYPATRZE :) POZDRAWIAM WSYZTSKIE MAMUSIE I MILEGO DNIA ZYCZE :)

Ja mialam doswiadczenie z pojedynczym jane slalom.Jane powertwin jak dla mnie fajna spraawa,na poczatku sie zastanwialam jednak oczarowal mnie i candy.Ja ogolnie bardzo polecam jane,uwielbiam te marke.Bardzo solidna,u nas w IRL bardzo popularna.Ja pomimo iz posiadalam 3 wozki,zakupilam okazyjnie jane z myslao drugim dziecku,jednak musialam sprzedac bo pojedynczy.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny,cos chyba zaczyna sie dziac u mnie????Od wczoraj mam dreszcze/to samo mialam przed urodzeniem sie mojego synka/,non stop parcie na pecherz ,w ogole wrazenie jakbym miala zaraz eksplodowac od wewnatrz,a szczegolnie w okolicach krocza....Od wczoraj jestem w 34 tygodniu,dzieci na pewno waza ponad 2 kg/dwa tyg temu wazyly 2100/....Zaczelam przygotowania do szpitala,czyli pakowanko....:zawstydzona/y:

Ojejej dziewczynki widze ze akcja sie zaczyna.Trzymam kciuki zeby wszytsko bylo dobrze,zeby dzieciaczki byly zdrowe to najwazniejsze!

reklama
Oj dziewczynki nam się rozpakowują:szok:
Mam nadzieję, że uda się Wam jeszcze troszkę wytrzymać.
Jeśli nie, to życzę spokojnych porodów bez komplikacji i zdrowych dorodnych maluszków.
Dajcie znać kochane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry