reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Perelka dość dobrze się czuję, dziwnie mi się siusia z tym pessarem, ale może się przyzwyczaję w końcu :-D

Poleniuchowałam dziś na balkonie, aż mąż do sąsiadki dzwonił by przyszła sprawdzić czy ze mną ok bo telefonu nie odbierałam ;-)

Teraz u nas pierwsza wiosenna burza, zaraz mąż z dzieciakami przyjedzie trochę sobie z nimi posiedzę i ziuziu.

Iwizara kolejną wizytę mam w przyszły czwartek. Zobaczymy jak będziek, a raczej CO :-D

bylam dzis na usg dziewczynki :-) same dobre wiadmosci :-)
babelki waza po 1100, jestem w 31tyg minus 2tyg, tak mi wpisal do karty.
jesli nie bd nic sie dzialo wczesniej se skurczami to w 34tyg mam juz lezec w szpitalu do rozwiazania. mam nadzieje ze to przeciagne ;)

yy nie wiem czy dobrze sie wyrazilam bo dziewczynki to zwrot do was forumowiczek, ja mam niezaprzeczalnie parke, dziewczyna swiecila tyleczkiem ze hoho, za to nie dala zrobic ladnie zdj buzi w 4d ;)
no a jak zmienilam gina, to nie moze ustalic dokladnie wieku ciazy, z usg wychodzi 29tydz a z om 31. ale nie bierze za bardzo om pod uwage bo tak naprawde jak mialam normalna miesiaczke ostatnia to rowno miesiac pozniej mialam plamienie niecale dwa dni, i jakby to wzial za ostatnia miesiaczke to znowu by sie nie zgadzalo mu cos tam. ale ufam ze wie co robi ;)

Celina- gratuluje maluszkow:) zycze duzo sily, wytrwalosci i cierpliwosci bo teraz sie przyda.
Ja mialam podawane sterydy w 26 tc 2 dawki, podali mi tez tuz przed cc jedna dawke ale i tak Antos po urodzeniu dostawal sterydy.
Mleko przewoze w lodowce turystycznej. Najpierw mroze je w zamrazarce a pozniej jak jade do dzieci to wkladam mleko do tej lodowki turystycznej i ruszam. W szpitalu tez przechowuja w zamrazarce i pozniej na biezaco rozmrazaja.
Wszystkie informacje dotyczace sciagania mleka, przechowywania i transportu powinnas otrzymac w szpitalu. Ale z checia odpowiem na Twoje pytania:)

Anka- trzymam kciuki, obys nosila dzieci pod sercem jak najdluzej:)

A moje kruszynki dzisiaj przeszly z OIOMu na normalna sale:) tak sie ciesze:D jutro do nich jade, Antos ma juz druga dobe bez tlenu:) dzielne chlopaki!

a_nka ja mam pesser ale w ogóle go nie czuje, nie przeszkadza mi wcale.

dagos super gratuluję!

cannot super że u Was wszystko dobrze, dzielne chłopaki.

Ja jestem po wizycie z moimi chłopakami wszystko oki :-)
Ważą Alan 520 Natan 570.
Z szyjka wszystko dobrze :-D

Witam się celem zameldowania :-)
Ostatni tydzień nauki przed świętami mam, więc nie za bardzo mam czas pisać, ale śledzę na bieżąco i bardzo się cieszę z braku złych wiadomości :tak:
Rano odporowadzałam synka do szkoły i tak mnie ciągnąc coś zaczęło w kroczu, że aż się wystraszyłam. Już nie wiem sama co to, jak będzie się utrzymywać to podjadę chyba do szpitala :confused:
Zresztą dziś i tak jadę, do innego, na powtórne badania krwi dot. cukrzycy.

reklama
Darunia staraj się jak najwięcej odpoczywać, bierz magnez, a jak ból jest bardzo dokuczliwy to jeszcze nospe. U mnie to działało, życzę by u Ciebie też się sprawdziło.

Do góry