Mila76 aż mi się trochę smutno zrobiło, bo Twój post brzmi jak pożegnanie z nami;-) ale rozumiem, bo pewnie większość z nas przejdzie później na wątek "Bliźniaki niemowlaczki". Póki co odwiedzaj nas. Twój nastrój jest zrozumiały, przecież znowu (tak jak na początku ciąży) Twój organizm przechodzi burzę hormonów. Też boję się tego momentu ale zobaczysz, że wszystko się ustabilizuje. Życzę Ci, aby maluszki zdrowo rosły, dużo jadły i spały.
Cannot faktycznie wizyta do najtańszych nie należała ale przynajmniej zostałaś kompleksowo obsłużona:-).
Ja właśnie się zastanawiam, czy nie zrobić USG 3D/4D tak na pamiątkę, bo jak chodzę co 2 tyg. na wizytyw ramach NFZ, to oni skupiają się na przepływach, miarach i tylko pokazują buziaki na monitorach. Robiła może któraś z Was takie USG? Jaka jest mniej więcej cena?
Cannot faktycznie wizyta do najtańszych nie należała ale przynajmniej zostałaś kompleksowo obsłużona:-).
Ja właśnie się zastanawiam, czy nie zrobić USG 3D/4D tak na pamiątkę, bo jak chodzę co 2 tyg. na wizytyw ramach NFZ, to oni skupiają się na przepływach, miarach i tylko pokazują buziaki na monitorach. Robiła może któraś z Was takie USG? Jaka jest mniej więcej cena?