reklama
lilonka
Smerfikowa mama
Nathani - ale będziesz miała gromadkę do ogarnięcia
Ja czasem się zastanawiam jak te z trójką dają radę :-) ale u Ciebie to już będzie poziom "expert" ;-)

Justynia882
Fanka BB :)
Marcysiowa
Zazdroszcze, zazdroszcze i jeszcze raz zazdroszcze. Dla mnie ciąża to udreka od pierwszych tyg. po sam poród- ale innej drogi nie ma. Smiejemy się z mężem ze zawsze byśmy myśleli o 3 dziecku a tak los zadecydował za nas, ale 4 nie będzie :-) wszystko po maluchach sprzedany by mnie nie korcilo i basta.
Zazdroszcze, zazdroszcze i jeszcze raz zazdroszcze. Dla mnie ciąża to udreka od pierwszych tyg. po sam poród- ale innej drogi nie ma. Smiejemy się z mężem ze zawsze byśmy myśleli o 3 dziecku a tak los zadecydował za nas, ale 4 nie będzie :-) wszystko po maluchach sprzedany by mnie nie korcilo i basta.
Justynia882
No i jestem po wizycie, chłopak 2,02kg dziewczynka 1,96kg szyjka ok ale mam małe rozwarcie 1cm i lekką anemię. Dostalam jakis preparat i kolejna wizyt 31.10
Justynia882
reklama
Justynia :-) nie martw się szyjką, ja z 1 cm wytrzymałam ponad miesiąc, a w ostatnim tygodniu było 8mm. Lekarze mówili,że szyjka na koniec nie jest taka ważna, badali raz na tydzień, ja byłam przerażona, a oni,że to normalne. No i dotrwałam do 36 i 6. Z wagą to też różnie wychodzi na badaniach, co lekarz to inna waga była, więc najważniejsze że dzidzie rosną, a ile ważą okaże się po urodzeniu - na pewno Cię mile zaskoczą :-) Moje maluszki wagowo w tym tygodniu były podobne, a teraz już nawet na oko widać,że rosną :-)
pozdrawiam Was wszystkie kobietki :-)
pozdrawiam Was wszystkie kobietki :-)
Podziel się: