Julianna*
szczęśliwa :)
jok bardzo współczuje pobytu w szpitalu, w poprzedniej ciąży leżałam 7 miesięcy ale w domu :-
-( wszystko dla dobra maluchów. Trzymaj się dzielnie!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My mamy 9letnia sunie i moj maz caly czas mowi "na co jej przyszlo na stare lata"mama290
oj co do dręczycieli na stare lata mój niema łatwo (seter 10l.) jak mała się urodziła i zaczynała w łóżeczku płakać to z pokoju uciekał że to nie jego wina :-) teraz nie ma lżej bo wózek do lalek służy głównie to wjeżdżania w psa, a miska psia do kąpieli, ale za to mała dokarmia psa a to obiadem a to kolacją - choć ostatnio był hit sama otworzyła szuflade z smakołykami psa i go pojedynczo karmiła obydwoje
Dziękuję Wam wszystkim bardzo za wsparcie, od razu lepiej się robi na sercu:-) Na cukrzycę mam na razie tylko dietę i chyba uda się uniknąć insuliny. Jutro mają mi założyć pesar i podać sterydy. Tyle czekaliśmy na te maluszki, że mogę leżeć nawet do końca, byle dla nich było lepiej. Chociaż na pewno przyjemniej byłoby leżeć w domku... Trzymajcie się kobietki, obyśmy wszystkie wytrwały w trojpakach jak najdłużej.