reklama
Justynia882
Fanka BB :)
Gotadora
Ambitny plan nie powiem :-) początek 39tc trzymam kciuki aby się udało &&&&&
Ambitny plan nie powiem :-) początek 39tc trzymam kciuki aby się udało &&&&&
kasiamama
Zaangażowana w BB
Gotadora ja również trzymam mocno kciuki
Wierzę, że wytrzymacie w trójpaczku :-) Pozdrawiam serdecznie!
kasiamama
Zaangażowana w BB
Rachel a jak Ty się czujesz? Teraz z Gotadorą podnosicie nam poprzeczkę
Mam nadzieję, że cały czas czujesz się dobrze w trójpaku 
kasiamama
Zaangażowana w BB
Aaa dziewczyny... czy któraś z Was miała problemy z rozchodzącym się spojeniem łonowym...tzn. taki dyskomfort po dłuższym leżeniu lub przewracaniu się z boku na bok właśnie na wysokości spojenia. Jak to rozchodzę jest ok, ale kurcze bardzo nieprzyjemne uczucie... nawet nie jakiś straszny ból, ale bardzo to nieprzyjemne...ehhh
lilonka
Smerfikowa mama
Gotadora - no pięknie :-) 36 zaliczone. Teraz każdy dzień to bonus. Ale ambicje masz niezłe :-) Mi już w 36+3 przestali podawać leki na podtrzymanie, no i maluchy zaraz się na świat wypchały :-) A niedługo będzie 6 miesięcy od kiedy Kluski odwróciły świat do góry nogami :-) Trzymamy kciuki za Twój ambitny plan ;-)
Lilonka, ja nie mam żadnych leków na podtrzymanie, dostaje tylko magnez, dopegyt, żelazo i folik. Dziękuje za kciuki :-)
muszę dotrwać do planowanego cięcia, bo wtedy wytną mi torbiel, a nie chce aby zrobił to ktoś na nocnym dyżurze. Mam mieć cięcie na dole i najprawdopodobniej krechę z boku do góry, aby się jej pozbyć no i chciałabym aby zrobił to mój dr
muszę dotrwać do planowanego cięcia, bo wtedy wytną mi torbiel, a nie chce aby zrobił to ktoś na nocnym dyżurze. Mam mieć cięcie na dole i najprawdopodobniej krechę z boku do góry, aby się jej pozbyć no i chciałabym aby zrobił to mój dr
Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, ja po wizycie. Maluchy zdrowo rosną. Jeden ma 7,84, drugi 7,88. Serduszka bardzo ładnie biją :-) Dowiedziałam się także, że maluchy są dwuowodniowe i jednokosmówkowe. Ogólnie rosnę i rosnę :-) 4 października mam USG prenatalne.
Gotadora - trzymaj się w trójpaku jak najdłużej:-)
Gotadora - trzymaj się w trójpaku jak najdłużej:-)
Podziel się: