reklama
Napierajka
Fanka BB :)
gotadora, piękna waga dzieciaczków, flis też ładnie. Za tydzień, dwa będą mieć super wagę!
Ja w 1 dniu 25 tc miałam wagę chłopaków po ok. 860 g, ale po brzuszku widzę że rosną bardzo szybko. W tali przybywa mi 2-3 cm tygodniowo.
jjka odstawiłaś pączki, jak tam twój cukier? Robiłaś dodatkowe badania?
Ja w 1 dniu 25 tc miałam wagę chłopaków po ok. 860 g, ale po brzuszku widzę że rosną bardzo szybko. W tali przybywa mi 2-3 cm tygodniowo.
jjka odstawiłaś pączki, jak tam twój cukier? Robiłaś dodatkowe badania?
Justynia882
Na dobrym sprzęcie tak. Ja poznałem core właśnie w 12tc. Niestety z bliźniakami czekalam do 16tc bo prenatalne miałam w poradni genetycznej na NFZ i pani dr. Czasu nie miała :-/ więc postanowiłem odwiedzić tego samego lekarza co w poprzedniej ciąży.
kasiamama
Zaangażowana w BB
KPe007 ja właśnie na badaniu prenatalnym w 12tc poznałam płeć dziewczynek :-) A na 100% lekarka potwierdziła mi na usg połówkowym w 20tc. Z tym, że ja oba te badania miałam robione prywatnie, na bardzo dobrym sprzęcie.
Dziewczyny piękne wagi Waszych maluszków. I kto tu mówi, że bliźniaki nie mogą pięknie i równo rosnąć
Trzymam kciuki za wszystkie bliźniacze brzuszki!!!
Dziewczyny piękne wagi Waszych maluszków. I kto tu mówi, że bliźniaki nie mogą pięknie i równo rosnąć
Julianna*
szczęśliwa :)
Mnie też na usg genetycznym teoretycznie lekarka podała płeć, ale mówiła żeby się jeszcze nie nastawiać na 100%, z tym że, myślę, że to musi być dobry sprzęt i dobry lekarz ;-)
Justynia882
reklama
Justynia882
Podziel się: