czesc dziewczyny!!!, dziekuje za zyczenia, szczegolnie za rzeke mleka, oj przydalaby sie, przydalaby sie :-). Od wczoraj wieczor jestesmy w domu. Bable od urodzenia sa tak grzeczne, ze jestesmy w szoku(no teraz przechwalilam!!!) Nasz 16 letni syn zakochany w bablach na amen, nawet koledzy jego nam gratuluja i sa ciekawi jego rodzenstwa. no dobra bo wpadne w samozachwyt!!!
Nie powiem Wam czy lepsze CC czy SN, bo po SN nie bylam wyczyszczona i czulam sie gorzej niz teraz, chociaz po CC tez nie fruwam , ale chodze i jest ok i bedzie lepiej. Opieka w angielskim szpitalu boska, zycze Wam takiej opieki w polskich szpitalach, poczawszy od przygotowania do CC, przez znieczulenie, wyjecie babli i cala reszte. Do konca namawiali mnie na SN i zapowiedzieli mi, ze nastepne dziecko bedzie rodzone przez SN. Ale w moim wieku moje twinsy to juz koniec!!!:-)
Dziekujemy jeszcze raz za dobre slowa
. czytam Was i trzymam kciuki za Was wszystkie.
Gotadora pazdiernik nalezy do Ciebie i nie spiesz sie!!!

a to bable jeszcze na porodowce, z lewej Jasiek, z prawej Lena
Nie powiem Wam czy lepsze CC czy SN, bo po SN nie bylam wyczyszczona i czulam sie gorzej niz teraz, chociaz po CC tez nie fruwam , ale chodze i jest ok i bedzie lepiej. Opieka w angielskim szpitalu boska, zycze Wam takiej opieki w polskich szpitalach, poczawszy od przygotowania do CC, przez znieczulenie, wyjecie babli i cala reszte. Do konca namawiali mnie na SN i zapowiedzieli mi, ze nastepne dziecko bedzie rodzone przez SN. Ale w moim wieku moje twinsy to juz koniec!!!:-)
Dziekujemy jeszcze raz za dobre slowa
Gotadora pazdiernik nalezy do Ciebie i nie spiesz sie!!!

a to bable jeszcze na porodowce, z lewej Jasiek, z prawej Lena