reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

czesc dziewczyny!!!, dziekuje za zyczenia, szczegolnie za rzeke mleka, oj przydalaby sie, przydalaby sie :-). Od wczoraj wieczor jestesmy w domu. Bable od urodzenia sa tak grzeczne, ze jestesmy w szoku(no teraz przechwalilam!!!) Nasz 16 letni syn zakochany w bablach na amen, nawet koledzy jego nam gratuluja i sa ciekawi jego rodzenstwa. no dobra bo wpadne w samozachwyt!!!
Nie powiem Wam czy lepsze CC czy SN, bo po SN nie bylam wyczyszczona i czulam sie gorzej niz teraz, chociaz po CC tez nie fruwam , ale chodze i jest ok i bedzie lepiej. Opieka w angielskim szpitalu boska, zycze Wam takiej opieki w polskich szpitalach, poczawszy od przygotowania do CC, przez znieczulenie, wyjecie babli i cala reszte. Do konca namawiali mnie na SN i zapowiedzieli mi, ze nastepne dziecko bedzie rodzone przez SN. Ale w moim wieku moje twinsy to juz koniec!!!:-)
Dziekujemy jeszcze raz za dobre slowa :). czytam Was i trzymam kciuki za Was wszystkie.

Gotadora pazdiernik nalezy do Ciebie i nie spiesz sie!!!
L&J4.jpg
a to bable jeszcze na porodowce, z lewej Jasiek, z prawej Lena

Załączniki

• L&J4.jpg
    L&J4.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 77
reklama
KASIAMAMA-mam 34 lata,mieszkamy sobie w czworke tzn.moj maz,15-letnia corka i 16-letni syn..to sa dzieci z naszych pierwszych malzenstw,a teraz w koncu po 10 latach zwiazku zdecydowalismy sie na wspolne:-) no i beda dwa:-) termin porodu 15.05.2014.

Ineska Maluchy przecudowne!!! Bardzo się cieszę, że wszystko tak sprawnie poszło i jesteście szybciutko w domu :) Zazdroszczę, że możesz już tulić swoje dzieci...ale jednocześnie mam nadzieję, że moje dziewczynki też grzecznie poczekają na odpowiedni termin :)

KPe007 jeszcze raz w takim razie gratuluję podwójnego szczęścia. Z tego co piszesz będziesz miała sporo rąk do pomocy przy Maluchach :) Oficjalnie dopisuję Cię do naszej listy i rozgość się na naszym forum :-)

1.Gotadora23.październik.13 (09 października)
2.Rachel22324.październik.13
3.Flis1205315.listopad.13
4.Justynia88229.listopad.13
5.Paolka29.listopad.13
6.Kasiamama30.grudzień.13 (28 grudnia)
7.Aneszka812.styczeń.14 (30 grudnia)
8.Jjka5.styczeń.14
9.Jok6.styczeń.14
10.Karmelova7.styczeń.14
11.Napierajka8.styczeń.14 (20 grudnia)
12.Effcia12311.styczeń.14
13.Hannah342.luty.14
14.Maya1215.marzec.14
15.Julianna20.marzec.14
16.Misiarska2.kwiecień.14 (30 marca)
17.Nanka4.maj.14
18.Nana7ma10.maj.14
19.Paulinka_uk10.maj.14
20.
KPe007
15.maj.14

Hej dziewczyny.W poniedziałek mam wizyte,ale nie wiem czy nie pójde do szpitala, bo szyjki dwa tygodnie temu już było nie wiele. Jeśli pójde na szpital to nie bede miała dostępu do internetu wiec prosze którąś o numer to napisze co i jak i napisze za mnie tu na forum :-)A jeśli sama napisze to znaczy, że jeszcze w domu :):-D

Flis w takim razie kciuki &&&&, abyś nie musiała w szpitalu być. Ja się nie oferuje z numerem, bo sama w szpitalu jestem, więc ze mną nic pewnego, na dodatek skurcze się pojawiły ....

pozdrawiam :-)

Gotadora dzięki :) Dzisiaj w nocy nie mogłam spać. :crazy: Skurcze mnie męczyły ,ale z rana się uspokoiło:-p
Powoli się z mężem zbieramy i będziemy jechać na wizyte,a że mamy tak 90km to troche zejdzie. Tym bardziej, że pogoda za oknem straszna,12 stopni C ,deszcz i wiatr czyli jesień w pełni........:confused2:
POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH;-)

Hej dziewczyny, jakaś cisza zapadła :-)
Gotadora, flis trzymajcie się jak najdłużej trzymam za was kciuki, październik już blisko!
Ja też mam nie najlepsze noce, nie mogę sobie pozycji znaleźć, w każdej mi niewygodnie; kręgosłup boli i mam wrażenie jakby mi ktoś ścisnął żebra imadłem. A jeszcze trochę przede mną.

reklama
Flis trzymam mocno kciuki, żebyś jednak wróciła jeszcze do domu :)
Gotadora październik już naprawdę niedaleko, więc wierzę, że się uda ;) Trzymaj się kochana!

Napierajka ja na szczęście z kręgosłupem mam spokój, za to spojenie łonowe to już inna sprawa :no: Jak dłużej poleżę albo chcę się przekręcić z boku na bok...ehhh straszny dyskomfort...

Do góry