reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Hejka! Super, że nam się tak lista powiększyła :-)
Ja wczoraj miałam wizytę, szyjka się nie zmieniła tzn nie skróciła się dalej, wszystko pozamykane i ok. Okazało się, że chłopaki są ułożeni główkowo i lekarz powiedział mi, że nie ma żadnych przeciwwskazań żeby rodzić naturalnie :szok: Chyba sobie żarty robi, ja cała ciążę byłam nastawiona na cc a tu takie nowości... Boję się nawet próbować, nie wiem co zrobię. A tak w ogóle w pn idę już na obserwację do szpitala, będzie środek 36tc.

Rachel cieszę się, że u Ciebie i maluchów wszystko w porządku :-) Ale się chłopaki książkowo ułożyły...hmm sn mówisz... Multimama dała radę to Ty też dasz :) Trzymam za Was kciuki &&&&

A co tam u Ciebie Gotadora? Jak samopoczucie? Jakieś nowe wiadomości od lekarzy?

rachel223 ja się bardzo cieszę,że rodziłam sn chociaż od początku byłam nastawiona na cc,miałam znieczulenie i było naprawdę super.Strach zawsze jest tym bardziej,że Maja była pośladkowo ułożona ale zaufałam lekarzom i wszystko poszło zgodnie z planem:-):tak:

paulinka_UK witaj!spokojnie i bez obaw,ja jestem najlepszym przykładem,że można sobie poradzić.Też jesteśmy sami bez pomocy z dala od rodziny a na dodatek mam synka który ma 18miesięcy a teraz dwa maluszki i jak mąż jest w pracy to sama to wszystko ogarniam.Ty też dasz sobie świetnie radę:-):tak:

Dawno do Was nie zaglądałam, odkąd przeniosłam sie na "pierwszy roczek". Widzę, że lista imponująca :szok:, a pamiętam jak była taka króciótka i martwiłyśmy się, że nie będzie z kim pisać.
Trzymam kciuki za wszystkie trójpaki i trzymajcie się minimum do 36 tygodnia :tak:

Kasiamama dziękuje,że pytasz :-) ... na obchodzie to w sumie nic nowego, jedynie "czekamy" , teraz na wieczornym był inny dr ( niestety nie poznał mnie, a biegaliśmy razem po jednym podwórku ;-) ) to powiedział: " oooo... to już!" :-)

Paulinka witaj :-) na pewno dasz radę!

reklama
rachel to będzie już Twój drugi poród więc nie ma się co bać sn! Nejpewniej pójdzie dużo szybciej i lżej. Ja się bardzo cieszę że zdecydowałam się na taki poród. Moje też były główkowo. Pierwszy raz bym się nie zdecydowała ale drugi polecam. Nieporównywalnie łatwiejszy poród. Bez nacięcia, 3 godziny skurczy i 5 minut róznicy między dzieciakami.No i oczywiście od razu na chodzie...Jeśli się boisz opłać położną której ufasz i w razie draki zawsze to cc można zrobić. Powodzenia! :tak:

Do góry