reklama
rachel223
Zaangażowana w BB
Hejka! Super, że nam się tak lista powiększyła :-)
Ja wczoraj miałam wizytę, szyjka się nie zmieniła tzn nie skróciła się dalej, wszystko pozamykane i ok. Okazało się, że chłopaki są ułożeni główkowo i lekarz powiedział mi, że nie ma żadnych przeciwwskazań żeby rodzić naturalnie
Chyba sobie żarty robi, ja cała ciążę byłam nastawiona na cc a tu takie nowości... Boję się nawet próbować, nie wiem co zrobię. A tak w ogóle w pn idę już na obserwację do szpitala, będzie środek 36tc.
Ja wczoraj miałam wizytę, szyjka się nie zmieniła tzn nie skróciła się dalej, wszystko pozamykane i ok. Okazało się, że chłopaki są ułożeni główkowo i lekarz powiedział mi, że nie ma żadnych przeciwwskazań żeby rodzić naturalnie

kasiamama
Zaangażowana w BB
Rachel cieszę się, że u Ciebie i maluchów wszystko w porządku :-) Ale się chłopaki książkowo ułożyły...hmm sn mówisz... Multimama dała radę to Ty też dasz
Trzymam za Was kciuki &&&&
A co tam u Ciebie Gotadora? Jak samopoczucie? Jakieś nowe wiadomości od lekarzy?
A co tam u Ciebie Gotadora? Jak samopoczucie? Jakieś nowe wiadomości od lekarzy?
multimama2
Mama Kuby,Mai i Dawida
multimama2
Mama Kuby,Mai i Dawida
paulinka_UK witaj!spokojnie i bez obaw,ja jestem najlepszym przykładem,że można sobie poradzić.Też jesteśmy sami bez pomocy z dala od rodziny a na dodatek mam synka który ma 18miesięcy a teraz dwa maluszki i jak mąż jest w pracy to sama to wszystko ogarniam.Ty też dasz sobie świetnie radę:-)

Dawno do Was nie zaglądałam, odkąd przeniosłam sie na "pierwszy roczek". Widzę, że lista imponująca
, a pamiętam jak była taka króciótka i martwiłyśmy się, że nie będzie z kim pisać.
Trzymam kciuki za wszystkie trójpaki i trzymajcie się minimum do 36 tygodnia

Trzymam kciuki za wszystkie trójpaki i trzymajcie się minimum do 36 tygodnia

Kasiamama dziękuje,że pytasz :-) ... na obchodzie to w sumie nic nowego, jedynie "czekamy" , teraz na wieczornym był inny dr ( niestety nie poznał mnie, a biegaliśmy razem po jednym podwórku ;-) ) to powiedział: " oooo... to już!" :-)
Paulinka witaj :-) na pewno dasz radę!
Paulinka witaj :-) na pewno dasz radę!
Justynia882
Fanka BB :)
to powiedział: " oooo... to już!" :-)
Ale co ze juz teraz (już) czy niedługo ?
Ostatnia edycja:
kasiamama
Zaangażowana w BB
Ja też właśnie jestem ciekawa co znaczyło to "oooo... to już!"

reklama
pikka
Fanka BB :)
rachel to będzie już Twój drugi poród więc nie ma się co bać sn! Nejpewniej pójdzie dużo szybciej i lżej. Ja się bardzo cieszę że zdecydowałam się na taki poród. Moje też były główkowo. Pierwszy raz bym się nie zdecydowała ale drugi polecam. Nieporównywalnie łatwiejszy poród. Bez nacięcia, 3 godziny skurczy i 5 minut róznicy między dzieciakami.No i oczywiście od razu na chodzie...Jeśli się boisz opłać położną której ufasz i w razie draki zawsze to cc można zrobić. Powodzenia! 

Podziel się: