reklama
paulinka_UK
Zaciekawiona BB
Witam wszystkich
Jestem tu nowa, ale barrrdzo potrzebuję porady. Jestem w 7 tc,Dzisiaj bylam u lekarza na usg bo zle sie czulam i bardzo mila pani powiadomila nas ze jest dwójeczka
w naszej rodzinie nikt nie miał bliźniąt! Bardzo się cieszymy, ale mamy też wiele obaw... Po pierwsze jak my sobie damy rade sami z dwójką na Wyspach:-( Termin porodu mam na 10 maja 2014. Będę tutaj zaglądać częściej i podczytywać doswiadczone mamusie
Pozdrawiam Wszystkich:-)
Jestem tu nowa, ale barrrdzo potrzebuję porady. Jestem w 7 tc,Dzisiaj bylam u lekarza na usg bo zle sie czulam i bardzo mila pani powiadomila nas ze jest dwójeczka

paulina spokojnie sobie dacie rade
my tez w uk sami i nikogo do pomocy. przyjezdza za tydzien coprawda moja babcia (male beda mialy miesiac) ale ona juz po 70tce wiec bardziej do towarxystwa, zreszta narazie z mezem ogarniamy i nawet dosc wydpani jestesmy 
Justynia882
Fanka BB :)
Witam nowe mamy. Życzę spokojnych 9 MC. A co do obaw hmm jak dla mnie zawsze są jak nie o przyszłość to o to jak sobie dac rade z 2 albo o zdrowie malchow. Niestety ja myślę cały czas i chyba do 20 moich dzieci tak pozostanie jak nie dłużej. Jednym słowem możemy się wspierać rozmawiać ale chyba jakas cześć strachu zostaje zawsze.
A co do bólu jajników ja taż miałam. Bralam 8t lutke. Potem jeszcze bardzo mnie podbrzusze bolalo ale wszystko dobrze sie skończyło
A co do bólu jajników ja taż miałam. Bralam 8t lutke. Potem jeszcze bardzo mnie podbrzusze bolalo ale wszystko dobrze sie skończyło
kasiamama
Zaangażowana w BB
Witam kolejną nową mamusię
Bardzo gratuluję podwójnego szczęścia! I tak jak piszą dziewczyny wszystko się poukłada
Rety... nawet nie myślałam, że nam się tak lista zapełni :-)
Rety... nawet nie myślałam, że nam się tak lista zapełni :-)
1. | Ineska_uk | 04.październik.13 (18 września CC) |
2. | Gotadora | 23.październik.13 (09 października) |
3. | Rachel223 | 24.październik.13 |
4. | Flis12053 | 15.listopad.13 |
5. | Justynia882 | 29.listopad.13 |
6. | Paolka | 29.listopad.13 |
7. | Kasiamama | 30.grudzień.13 (28 grudnia) |
8. | Aneszka81 | 2.styczeń.14 (30 grudnia) |
9. | Jjka | 5.styczeń.14 |
10. | Jok | 6.styczeń.14 |
11. | Karmelova | 7.styczeń.14 |
12. | Napierajka | 8.styczeń.14 (20 grudnia) |
13. | Effcia123 | 11.styczeń.14 |
14. | Hannah34 | 2.luty.14 |
15. | Maya12 | 15.marzec.14 |
16. | Julianna | 20.marzec.14 |
17. | Misiarska | 2.kwiecień.14 (30 marca) |
18. | Nanka | 4.maj.14 |
19. | Nana7ma | 10.maj.14 |
20. | Paulinka_uk | 10.maj.14 |
multimama2
Mama Kuby,Mai i Dawida
Cześć!wiadomość od ineski!!!!,,od 13.15 jesteśmy w komplecie.Lena 2430 a Jasiek 2730.Cesarka była szybka i bez bólu.Pozdrów wszystkie dziewczyny,,
reklama
kasiamama
Zaangażowana w BB
Multimama no to rewelacja
Dziękujemy za przekazanie tak świetnej wiadomości :-) Super, że z Maluszkami i Ineską wszystko w porządku
Trzymam kciuki za szybciutki powrót całej trójki do domu &&&&
Podziel się: