reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Szczerze powiedziawszy, mnie bolał prawy jajnik. Ale już przeszło. Tylko że ja tak miałam w każdej ciąży. Nanka, serdeczne gratulacje i witaj wśród potrójnych :-)

reklama
multimama gratlacje!! a maluszki sliczne!! :happy:
ineska powodzenia! ale napewbo bedzie oki sjoro ciaza doboszona :rofl2:
gotadorota twoj suwak wskazuje 35t0d w tym dniu wlasbie rodzilam :-)
witam nowe mamusie :laugh2:

Dziękuję :)
nasz trójpaczek był na badaniu i dzieciaczki są dwujajowe, dwuowodniowe i dwukosmówkowe - podobno dobrze. no iszansa na parkę :D

Witam wszystkich ;)
Jestem tu nowa, ale barrrdzo potrzebuję porady. Jestem w 7 tc,Dzisiaj bylam u lekarza na usg bo zle sie czulam i bardzo mila pani powiadomila nas ze jest dwójeczka:szok: w naszej rodzinie nikt nie miał bliźniąt! Bardzo się cieszymy, ale mamy też wiele obaw... Po pierwsze jak my sobie damy rade sami z dwójką na Wyspach:-( Termin porodu mam na 10 maja 2014. Będę tutaj zaglądać częściej i podczytywać doswiadczone mamusie :) Pozdrawiam Wszystkich:-)

paulina spokojnie sobie dacie rade ;) my tez w uk sami i nikogo do pomocy. przyjezdza za tydzien coprawda moja babcia (male beda mialy miesiac) ale ona juz po 70tce wiec bardziej do towarxystwa, zreszta narazie z mezem ogarniamy i nawet dosc wydpani jestesmy ;)

Witam nowe mamy. Życzę spokojnych 9 MC. A co do obaw hmm jak dla mnie zawsze są jak nie o przyszłość to o to jak sobie dac rade z 2 albo o zdrowie malchow. Niestety ja myślę cały czas i chyba do 20 moich dzieci tak pozostanie jak nie dłużej. Jednym słowem możemy się wspierać rozmawiać ale chyba jakas cześć strachu zostaje zawsze.

A co do bólu jajników ja taż miałam. Bralam 8t lutke. Potem jeszcze bardzo mnie podbrzusze bolalo ale wszystko dobrze sie skończyło

Witam kolejną nową mamusię :) Bardzo gratuluję podwójnego szczęścia! I tak jak piszą dziewczyny wszystko się poukłada :)

Rety... nawet nie myślałam, że nam się tak lista zapełni :-)

1.Ineska_uk04.październik.13 (18 września CC)
2.Gotadora23.październik.13 (09 października)
3.Rachel22324.październik.13
4.Flis1205315.listopad.13
5.Justynia88229.listopad.13
6.Paolka29.listopad.13
7.Kasiamama30.grudzień.13 (28 grudnia)
8.Aneszka812.styczeń.14 (30 grudnia)
9.Jjka5.styczeń.14
10.Jok6.styczeń.14
11.Karmelova7.styczeń.14
12.Napierajka8.styczeń.14 (20 grudnia)
13.Effcia12311.styczeń.14
14.Hannah342.luty.14
15.Maya1215.marzec.14
16.Julianna20.marzec.14
17.Misiarska2.kwiecień.14 (30 marca)
18.Nanka4.maj.14
19.Nana7ma10.maj.14
20.
Paulinka_uk10.maj.14

reklama
Multimama no to rewelacja :) Dziękujemy za przekazanie tak świetnej wiadomości :-) Super, że z Maluszkami i Ineską wszystko w porządku :) Trzymam kciuki za szybciutki powrót całej trójki do domu &&&&

Do góry