reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Nikt mi nie pomagał tzn tylko mój mąż w ciązy przeczytałam poradnik i z przerazeniem czekalismy na moment wypisu do domu byliśmy tak nakreceni że to bedzie jakis armagedon a w sumie bylo całkiem całkiem dzieci spały i jadły spokojnie ugotowałam obiad i ogarniałam dom mam jeszcze dwojke dzieci nauczyłam sie karmic je piersia jednocześnie i jakos to się kreci narazie inwestuje w pieluchy w duzych ilościach i chusteczki :-)

reklama
husky, jak sie czujesz dzisiaj po upadku?

ja przy pierwszym dziecku bylam na tetrowych pieluchach, bo maly mial straszne uczulenie na pampersy(w 3 m-cu), cale klejnoty byly czerwone jak ogien i wiecie czym wyleczylam? penatenem w metalowym pudelku, nic innego wczesniej nie pomagalo, o przepraszam pomogla na krotko masc ze sterydami, jak sie masc skonczyla, wrocilo odparzenie.

Witam po weekendzie wszystkie mamy
smile.gif

Ja właśnie wróciłam z wizyty kontrolnej u mojego gin. i uspokoił mnie bardzo, że moja szyjka ma się o niebo lepiej i jedna z dziewczynek, która ostatnio była bardzo nisko ułożona faktycznie odpłynęła sobie wyżej
smile.gif
usg nie robił bo w końcu tydzień temu byłam na połówkowym, ale i tak jestem bardzo zadowolona i dużo spokojniejsza
smile.gif

Zatrzymali mnie bo podawali sterydy, bo jeden Maluch jest duzo mniejszy i mial slabszy przeplyw pepowinowy, bylam dzisiaj na usg i przeplywy podobno ok ale nie podali mi wagi dzieci, jutro na obchodzie sie dowiem. Na razie zostaje w szpitalu.

Witam dziewczyny. Ciężko znaleźć mi czas żeby wejść na forum. Ciągle pracuje a jak wracam do domu to muszę obiad ugotować i ogarnąć dom a potem to już nie mam siły na nic. dzisiaj byłam na wizycie kontrolnej u endokrynologa , jutro dentysta a pojutrze ginekolog i usg połówkowe . Mam cichą nadzieje ze w końcu poznam płeć dzieciaczków. Miałam was zapytać czy któraś ma problemy z dziąsłami?

reklama
inesk_uk brak slow... rano bylam u poloznej jak mnie zobaczyla jak kustykam to zlapala sie za glowe, zmierzyla brzuch, posluchala serduszek i powiedzial i powiedziala ze mam jechac do szpitala z ta pachwina i umowila wizyte...
z ta bolaca pachwina szlam do szpitala jak kaleka po to by godzine ppdponali mnie pod ctg bo zawsze ktoras mala uciekala i nie bylo serduszka. malo tego nie podlaczyli mi tej czujki na skorcze bo stwierdzili ze nie ma potrzeby... o szyjke tez nic...
po pol godziny sluchania serduszek wyslali do domu... nie wiem po cholere tu mi wozyte zrobili jak serduszka sluchalam rano z polozna i dobrze wiedza ze czuje ruchy... a powiedzieli ze normalne ze spod brzucha i pachwina bola po upadku... wiec wrocilam nie dosc ze wkurzona to z badziej bolaca noga bo rozruszac ja musialam w drodze do szpitala.... ;/

Do góry