Husky niestety data powrotu jest nieznana nikomu, tak jest jeśli pracuje się dla siebie. Gdy maż uzna, że skończona jest budowa na tyle, aby mógł wyjechać to dopiero będę mogła kupić bilet na prom, a tak to wciąż jest coś do zrobienia, a takie ostatnie duperelki to się przeciągają. Musisz być chudzinka skoro aż tyle musiałabyś przytyć. My, tzn bardziej ja niż mąż wybrałam polską klinikę, w UK niestety nie spodobało mi się podejście lekarzy no i zbyt wielu jest lekarzy z pochodzenia hinduskiego, a tych niestety nie cierpię. W Anglii w ogóle bardzo się nad nimi cackają i obsadzają nimi wiele publicznych stanowisk. W PL niestety pierwszą klinikę wybrałam źle, nabrałam się na reklamę, szkoda,że tak późno odkryłam to forum, bo to właśnie tu dziewczyny poradziły mi tę właściwą klinikę. Pozatym po moich przejściach bardzo cieszę się,że zostałam w PL i jestem pod opieką dobrego lekarza, niestety kosztuje nas to rozstaniem, bo maż musi wywiązać się z zobowiązań, ale na szczęście to już na prawdę końcówka.
Na 29 września termin ma również Ver , więc kto wie ....