gotadora, oczywiscie, ze marzenia sie spelniaja, jak sie czegos baaardzo pragnie to sie otrzyma od losu, moze trzeba troszke poczekac, ale warto. Ja tez tak sobie marzylam, ze jak pierwsze dziecko to chlopiec musi byc, jak zaszlam w ciaze, to maz przekabacil mnie na dziewczynke, i jak zrobilam usg to bylam nawet rozczarowana, ale moje marzenie sie spelnilo , potem dlugo nic, bo nie ma czasu, nie ma kto pomoc, ale potem znowu zaczelam marzyc o dziecku i niesmialo marzylam o bliznietach, chlopcu i dziewczynce. I znowu na usg niespodzianka, myslalam, ze dziewczynka, a kobieta mi mowi, "I have good news for you, TWINS" i znowu strach jak to? twins? miala byc dziewczynka i jest super, ze sa twinsy. Juz nie moge sie doczekac.
Teraz musisz wierzyc, ze bedzie wszystko dobrze i bedzie dobrze i wyobrazac sobie, ze bable rodza sie zdrowe i usmiechniete i, ze wszystko jest super.
pozdrawiam Was kobietki i wyobrazac soebie tylko dobre chwile z dzieciaczkami. Kaza lezec, lezec!!! pozniej sie nalatacie przy bablach :-).
Teraz musisz wierzyc, ze bedzie wszystko dobrze i bedzie dobrze i wyobrazac sobie, ze bable rodza sie zdrowe i usmiechniete i, ze wszystko jest super.
pozdrawiam Was kobietki i wyobrazac soebie tylko dobre chwile z dzieciaczkami. Kaza lezec, lezec!!! pozniej sie nalatacie przy bablach :-).
Ostatnia edycja: