Kasia co do sygnaturki to kopiujesz nie adres url, tylko bbcode, bodajże jest to pierwszy kod jaki zobaczysz po utworzeniu sygnaturki, potem ten kod ( cały musi być, nie tylko adres url) wstawiasz w treść sygnatury, tam gdzie się pisze, nie niżej gdzie się wstawia obrazki, czy url, na pewno Ci się uda.
Kasiu szkoda,że to tak późno wyszło bo akurat ja mogłabym zabrać Ci to z UK do PL, tzn mój m, ale niestety nie mogę pomóc, bo będzie za późno, może się okazać że mąż jeszcze chwile dłużej zostanie, ale niestety nie wiem, bo ja go chce już teraz tu, a on kończy pracę, wsiada w autko i jedzie, bez planowanej daty.
Nasza lista troszkę urosła, tylko Niki się nie odzywa i ja nie wiem kiedy ona ma termin. Niki jak nas czytasz to odezwij się do nas.
Kasiu szkoda,że to tak późno wyszło bo akurat ja mogłabym zabrać Ci to z UK do PL, tzn mój m, ale niestety nie mogę pomóc, bo będzie za późno, może się okazać że mąż jeszcze chwile dłużej zostanie, ale niestety nie wiem, bo ja go chce już teraz tu, a on kończy pracę, wsiada w autko i jedzie, bez planowanej daty.
Nasza lista troszkę urosła, tylko Niki się nie odzywa i ja nie wiem kiedy ona ma termin. Niki jak nas czytasz to odezwij się do nas.
1. Dolorez | 24 sierpień. 13 ( 10. Sierpień ) |
2. Ver7601 | 29.wrzesień.13 |
3. Ineska uk | 04.październik. 13 ( 18.09.13 CC ) |
4. Nnatalie04 | 05.październik. 13 ( 21 września ) |
5. Gotadora | 23.padziernik. 13 ( 09 października ) |
6. Raczel | 24.październik. 13 |
7. Flis | 15.listopad. 13 |
8. Justynia | 29.listopad. 13 ( 8.grudzień.13) |
9. Paolka | 29.listopad. 13 |
10. Kasiamama | 30.grudzień. 13 |
11.Nik_i | |
12. Jjka | 5. styczeń. 14 |