reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Lewek Aleksander
Prawek Maksymilian

Załączniki

• 20130721_194249.jpg
    20130721_194249.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 86
reklama
Zenia - ale przystojniaki :-) duużo zdrówka dla chłopaków i wracajcie szybko do domu.

Tigla - kurczę - mam nadzieję że to nic groźnego i może sam się się wchłonie. Bądźcie dzielne dziewczyny :-)

Hakima - miałam do Ciebie pisać na priv. Jak tam u was easywalker? Mieścicie się jeszcze? Czy już wersja spacerowa? Patrząc na rozmiar Klusków to tylko chwila została nam jeszcze w gondolach.

zenia.mi, nareszcie sie odezwalas :-), sliczne chlopaki, Alex i Max fajnie :-), duuuuuzo zdrowka dla Was, buziaki

z tym krwiakiem juz ok? to cos groznego? wygoogluje sobie pozniej jeszcze raz buziaki

Hej!
Wychodzimy dzis z Lena do domu, Wojtek niestety zostaje nadal na leczeniu i bede przyjezdzac przywozic mu mleko bo z cycka nie chce w ogole ciagnac.

Pozdrawiam Was dziewczyny trzymajcie sie cieplutko

Maly ma zapalenie pluc,nie wiem skad mu sie to przypaletalo a jeszcze jakies szmery sa na sercu i w poniedzialek kardiolog ma to konsultowac i ogolnie jest leniuszek i tylko by spal

hej dziewczyny u nas dzis tylko jeden skurcz wiec nadal poniedziałek aktualny no chyba ze nie bedzie potrzeby a beda pilniejsze ciecia to wtorek... zenia maluszki słodkie mam nadzieje ze infekcja szybko minie

Zenia chłopcy prześliczni- dużo zdrówka, abyście jak najszybciej mogli do domku wyjść!

Polka dla Twojego maluszka również życzę dużo zdrówka!

Bibianna cały czas trzymam kciuki za Was &&&&&

miłego dnia dziewczyny!

reklama
polka, zdrowka dla syncia i coruni ,bedzie dobrze, musi byc dobrze!!!!

co to za cholerstwo sie przyplatuje? jak nie guz, to krwiak, zapalenie ukladu moczowego, zapalenie pluc, szmery na serduszku,
no qrwa mac!!!!!! nie za male te dzieciaczki na takie chorobska???

Do góry