reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Gloriane, Polka, Zenia - gratulacje

Bibiana - trzymam kciuki :)

Onlyone - jak dobrze Cię "widzieć" :) co tam u Was? Jak chłopaki?

Tigla - może akurat objedzie się bez operacji, trzeba być dobrej myśli, skoro do tej pory było tak dobrze, to musi być tak dalej.

Multimama - powodzenia :)

reklama
Tigla121
Cześć, jestem z Bydgoszczy, za pierwszym razem rodziłam w Miejskim (2 na kapach) i teraz też zamierzam :) są placówką 3 stopnia jak Biziel wiec nie ma problemu.
Co do chirurga dziecięcego własnych doświadczeń w tym temacie na szczęście nie mam, ale z tego co słyszałam Gizińscy są chwalenie w Bydgoszczy i na 100% mają oddział chirurgi dziecięcej. I robią zabiegi dziecięce na NFZ (mają kontrakt podpisany) a standard w placówce i opieka na pacjentem podobno nie do porównania z państwowym szpitalem. tu ich strona: Centrum Medyczne Gizińscy Bydgoszcz
A ty z Bydgoszczy?? Gdzie rodziłaś ??

Dziewczyny to ładnie trzymać nogi skrzyżowane do PN i będzie na forum wysyp całe podium się zwolni :-) najgorsze jest to że siłą rzeczy jestem coraz wyżej :confused2:

Ostatnia edycja:
Justynia, zgadza się, mało nas zostanie ... Ty będziesz wtedy 7, a ja 4 .... dziewczyny zaglądajcie do nas w miarę możliwości!

na pierwszym miejscu będzie Dolorez, ale ona napisała (aż) 3 posty ... więc chyba się do nas nie odezwie ... także takie prawdziwe pierwsze miejsce zajmie Ineska :-) i będzie nam królować do 18 września :tak:

gotadora
jak by wyeliminować Dolorez, to nie wiem czy wiesz ale wskakujesz na pudło. hehe coś mało Nas tu będzie :laugh2: żadna nie ma terminu na wrzesień , no chyba że cc, miejmy nadzieje że trochę nas przybędzie.

a ja wizytę mam dopiero 6.08 bo mój doktorek na wakacjach i nawet nie miałam do kogo się udać na kontrole tydzień po wyjściu z szpitala :cool: eh... ciekawe co ile teraz będę miała wizyty ... ooo a nie chwaliłam się udało mi się wylicytować laktator na dwa cycki za 121zł z przesyłką mam nadzieję że się sprawdzi... zostaje mi testować na moim M jak przyjdzie hehe

ale sie dziewczyny wykruszyly :no: i taka dluga przerwa az do wrzesnia, moze ktos wejdzie jeszcze na forum

Multimama i Bibiana, prosze Nas na biezaco informowac jak i co

zenia nie odzywala siecdo nikogo?

tigla, wszystko bedzie ok, nie mozna myslec o najgorszym

dziewczyny macie jakies sposoby na spanie, bo ja juz nie wyrabiam, nie moge spac w nocy, rzucam sie jak wsciekla w lozku, a najlepsze, ze rano o 7 jak wstaje do pracy to jestem wyspana, chcialabym tak miec po ciazy przy dzieciach, a nie teraz :no:. jakies pomysly?

Ineska ja pomysłu nie mam, jak zasnę wcześniej, tzn przed północą to budzę się np o piatej rano. Nawet w szpitalu jak byłam to już o piątej się wałęsałam po herbatkę. A jak po północy to tak do ósmej śpie.

Justynia wiem, wiem...ale bardzo lczę na to,że do października damy radę w trójeczkę doleżeć. A czuje się jakby gdzieś mi bomba tykała i muszę na nią bardzo uważać. No i uważam, a wizyty już teraz się boje, kiedyś się cieszyłam na wizytę a teraz się boje co dr powie i aby tylko nie kazał mi się meldować w szpitalu. Mam do niego dzwonić w przyszłym tygodniu, aby gdzieś mnie upchnął na wizytę, bo recepcjonistka mnie zapisała dopiero na 21 sierpnia, bo dopiero wtedy było wolne miejsce.

reklama
Hej. Sorki że się tyle nie odzywalam ale nie mam neta na oddziale i w dodatku non stop coś ;/ Drugi ma krwiaka podczaszkowego na szcZęście tylko 2 stopnia ale jest przez niego bardzo apatyczny, nie chciał ciągnąć ani butli ani cyca, był na kroplowkach :/ teraz już je sam, jest lepiej. Wczoraj mieli już nas do domu wypuścić aleee porobili kontrolnie wszystkie badania i wyszła im obu infekcja pęcherza, każdemu z innych bakterii. No i trzeba leczyć antybiotykami a takie malenstwa leczy się tak tylko w szpitalu więc posiedzimy tu jeszcze tydzień conajmniej :(
Postaram się was troszkę nadrobić żeby zobaczyć jak się trzymacie w trojpakach czy już rozpakowane :)

Do góry