reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

.facebook_-863345757.jpg

A to moje bable zaraz po porodzie:-)
Gloriane sliczni chlopcy i fajne imiona:-)

Załączniki

• .facebook_-863345757.jpg
    .facebook_-863345757.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 76
reklama
Gloriane GRATULACJE!!!!!!!! chłopcy śliczni :tak:

Polka Twoje maluszki słodziutkie i tak fajnie, że razem leżą.

Dziewczynki melduje się tak późno ale byłam dziś z koleżanką nad Jeziorkiem, poszliśmy spacerkiem i troszkę się zmęczyłam :-D ale dałam radę nawet nie było tak cięzko, tylko jak do domu weszłam to zmęczenie mnie dopadło :-D

Multimama trzymam kciuki &&&&& ale nie martw się ja się nie wepcham przed Ciebie :-D:-D

polka, gloriane - GRATULACJE DLA WAS!!!!
multimama - trzymam kciuki za poniedzialek ehh moje imieniny :)))
Bibiana - i za ciebie kciuki trzymam.
Nie wiem ktore tam jeszcze na wylocie w kazdym razie trzymajcie sie dzielnie. Bezproblemowych i latwych rozwiazan zycze.
Ja znikam sobie na kilka tygodni. Jestesmy w trakcie przeprowadzki. W domu tornado przeszlo. Pudla wszedzie, chlopcy tez :)))
Odezwe sie jak juz bede miec internet chyba ze mi sie uda z telefonu zajrzec.

gloriane i polka, gratuluje Wam bobasow i zycze zdrowka

gloriane, ja wiedzialam, ze dzisiaj urodzisz, przez to ktg wlasnie jak rano napisalas, tylko nie wiedzialam, ze tak szybko :tak:

multimama2, sprzataj, sprzataj, to moze nie beda musieli wywolywac tylko dzisiaj wieczorem urodzisz bez wspomagaczy :tak:

buziaki kobiety i brzuchy do gory

gotadora, oczywiscie, ze jestem odmozdzona i ugotowana przez upaly(uwielbiam je, niech trwaja do stycznia albo dluzej), bo podalam zly termin cc, prawidlowy to 18/9/2013, sorki

a jeszcze jedno, ktos wie co u zeni? co z tym krwiakiem u malego i od czego?

dziewczyny wrzucac fotki dzieciakow na biezaco, przynajmniej jest na co popatrzec i podziwiac

!!!!! Gloriene
25 lipca 2013
1. Multimama 7 SIERPNIA 2013 - 29.07 ???? &&&&&
2. Bibiana20.sierpień. 13
3.Mrówka NetkaCC 29 lipca 13 CC
4. Dolorez24 sierpień. 13 ( 10. Sierpień )
5. Ineska uk04.październik. 13 ( 18.09.13 CC )
6. Nnatalie0405.październik. 13 ( 21 września )
7. Gotadora24.padziernik. 13 ( 09 października )
8. Raczel24.październik. 13
9. Flis15.listopad. 13
10 Justynia 29.listopad. 13 ( 8.grudzień.13)
11. Paolka29.listopad. 13
12.Nik_i
13. Jjka5. styczeń. 14
14. Napierajka8. stycznia.14

reklama
Do góry