reklama
Bibiana
Fanka BB :)
Gloriane GRATULACJE!!!!!!!! chłopcy śliczni
Polka Twoje maluszki słodziutkie i tak fajnie, że razem leżą.
Dziewczynki melduje się tak późno ale byłam dziś z koleżanką nad Jeziorkiem, poszliśmy spacerkiem i troszkę się zmęczyłam ale dałam radę nawet nie było tak cięzko, tylko jak do domu weszłam to zmęczenie mnie dopadło
Multimama trzymam kciuki &&&&& ale nie martw się ja się nie wepcham przed Ciebie
Polka Twoje maluszki słodziutkie i tak fajnie, że razem leżą.
Dziewczynki melduje się tak późno ale byłam dziś z koleżanką nad Jeziorkiem, poszliśmy spacerkiem i troszkę się zmęczyłam ale dałam radę nawet nie było tak cięzko, tylko jak do domu weszłam to zmęczenie mnie dopadło
Multimama trzymam kciuki &&&&& ale nie martw się ja się nie wepcham przed Ciebie
polka, gloriane - GRATULACJE DLA WAS!!!!
multimama - trzymam kciuki za poniedzialek ehh moje imieniny ))
Bibiana - i za ciebie kciuki trzymam.
Nie wiem ktore tam jeszcze na wylocie w kazdym razie trzymajcie sie dzielnie. Bezproblemowych i latwych rozwiazan zycze.
Ja znikam sobie na kilka tygodni. Jestesmy w trakcie przeprowadzki. W domu tornado przeszlo. Pudla wszedzie, chlopcy tez ))
Odezwe sie jak juz bede miec internet chyba ze mi sie uda z telefonu zajrzec.
multimama - trzymam kciuki za poniedzialek ehh moje imieniny ))
Bibiana - i za ciebie kciuki trzymam.
Nie wiem ktore tam jeszcze na wylocie w kazdym razie trzymajcie sie dzielnie. Bezproblemowych i latwych rozwiazan zycze.
Ja znikam sobie na kilka tygodni. Jestesmy w trakcie przeprowadzki. W domu tornado przeszlo. Pudla wszedzie, chlopcy tez ))
Odezwe sie jak juz bede miec internet chyba ze mi sie uda z telefonu zajrzec.
gloriane i polka, gratuluje Wam bobasow i zycze zdrowka
gloriane, ja wiedzialam, ze dzisiaj urodzisz, przez to ktg wlasnie jak rano napisalas, tylko nie wiedzialam, ze tak szybko
multimama2, sprzataj, sprzataj, to moze nie beda musieli wywolywac tylko dzisiaj wieczorem urodzisz bez wspomagaczy
buziaki kobiety i brzuchy do gory
gotadora, oczywiscie, ze jestem odmozdzona i ugotowana przez upaly(uwielbiam je, niech trwaja do stycznia albo dluzej), bo podalam zly termin cc, prawidlowy to 18/9/2013, sorki
gloriane, ja wiedzialam, ze dzisiaj urodzisz, przez to ktg wlasnie jak rano napisalas, tylko nie wiedzialam, ze tak szybko
multimama2, sprzataj, sprzataj, to moze nie beda musieli wywolywac tylko dzisiaj wieczorem urodzisz bez wspomagaczy
buziaki kobiety i brzuchy do gory
gotadora, oczywiscie, ze jestem odmozdzona i ugotowana przez upaly(uwielbiam je, niech trwaja do stycznia albo dluzej), bo podalam zly termin cc, prawidlowy to 18/9/2013, sorki
!!!!! Gloriene | 25 lipca 2013 |
1. Multimama | 7 SIERPNIA 2013 - 29.07 ???? &&&&& |
2. Bibiana | 20.sierpień. 13 |
3.Mrówka Netka | CC 29 lipca 13 CC |
4. Dolorez | 24 sierpień. 13 ( 10. Sierpień ) |
5. Ineska uk | 04.październik. 13 ( 18.09.13 CC ) |
6. Nnatalie04 | 05.październik. 13 ( 21 września ) |
7. Gotadora | 24.padziernik. 13 ( 09 października ) |
8. Raczel | 24.październik. 13 |
9. Flis | 15.listopad. 13 |
10 Justynia | 29.listopad. 13 ( 8.grudzień.13) |
11. Paolka | 29.listopad. 13 |
12.Nik_i | |
13. Jjka | 5. styczeń. 14 |
14. Napierajka | 8. stycznia.14 |
multimama2
Mama Kuby,Mai i Dawida
Pisałam wczoraj do zeni ale się nie odzywa.Kurcze słowo krwiak brzmi strasznie ale mam nadzieję,że to nic poważnego i niedługo w komplecie wrócą do domu.
multimama2
Mama Kuby,Mai i Dawida
reklama
multimama2
Mama Kuby,Mai i Dawida
Podziel się: