reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

multimama2, jeszcze 2 tygodnie chcesz czekac?

jestem juz po wizycie, cesarke mam zaplanowana na 16/09/2013, nie obeszlo sie bez namawiania na sn, ale bylam uparta!!! a gowniarze jak na zlosc ulozyli sie glowkami w dol no masakra jakas!!!zlosliwe bestie po tatusiu.

co u was slychac? macie jakies newsy od gloriane?

pozdrawiam

reklama
Multimama trzymam kciuki aby robienie porządków przyniosło efekty &&&&&

u mnie to dzień jak co dzień, czyli łóżko, internet i serial na internecie ( nie mamy tv od kilku lat), czuje się dobrze a to tym bardziej trudno wytrzymać w łóżku, także trochę wstaje, codzień też wychodzę na dwór niedaleko się "dotlenić", no i psiak szczęśliwy,że ma "spacer" z panią, bo biega sobie wtedy

Bibiana i Gloriene odezwijcie się dziewczyny!

Elala czasem spoglądam na zdjęcia Twoich skarbków ( zapisałam sobie w laptopie ), takie słodziaki - może znajdziesz chwilkę na aktualną fotkę? pozdrawiam!

1. Multimama
7 SIERPNIA 2013 - 29.07 ???? &&&&&
2. Gloriene
20.sierpień. 13 ( 19.07-01.08)
3. Bibiana
20.sierpień. 13
4.Mrówka Netka
CC 29 lipca 13 CC
5. Dolorez
24 sierpień. 13 ( 10. Sierpień )
6. Ineska uk
04.październik. 13 ( 16.09.13 CC )
7. Nnatalie04
05.październik. 13 ( 21 września )
8. Gotadora
24.padziernik. 13 ( 09 października )
9. Raczel
24.październik. 13
10. Flis
15.listopad. 13
1 Justynia
29.listopad. 13 ( 8.grudzień.13)
12. Paolka
29.listopad. 13
13.Nik_i

14. Jjka
5. styczeń. 14
15. Napierajka
8. stycznia.14

Ineska_ukno co ty!przecież idę na wywołanie w poniedziałek.Nie nastawiam się po prostu,że jak czopa się pozbyłam to zacznie się lada moment bo to jeszcze nic nie oznacza.Chociaż malutką nadzieję mam:-)

Stas 2700 i karol 2400 są już na świecie :-) docieplaja się, oddychają samo, 9 punktów :-) leżę na pooperacyjnej i umieram z bolu i szczęścia :-D

Gloriane gratulacje!!!
Lena jest juz ze mna,cos tam ciagnie z cycka choc niby mam nie duzo i jest dokarmiana mm a Wojtek lezy nie znami bo zalapal zapalenie pluc i jeszcze jakies szmerki w sercu slychac i w poniedzialek bedzie go konsultowal kardiolog no i tez jest na mm dzis sprobuje go pocycowac. ze mna juz troche lepiej ale cc to nic przyjemnego.
Pozdrawiam Was dziewczyny jak znajde czas to cos wiecej napisze pa

Gloriane - jeszcze raz wielkie gratulacje:)) chłopcy są piękni i ja widzę podobieństwo do mamusi:)

A oto Staś i Karol Gloriany

Załączniki

• V__3EEB.jpg
    V__3EEB.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 110
reklama
Do góry