reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

multimama2, jeszcze 2 tygodnie chcesz czekac?

jestem juz po wizycie, cesarke mam zaplanowana na 16/09/2013, nie obeszlo sie bez namawiania na sn, ale bylam uparta!!! a gowniarze jak na zlosc ulozyli sie glowkami w dol no masakra jakas!!!zlosliwe bestie po tatusiu.

co u was slychac? macie jakies newsy od gloriane?

pozdrawiam

reklama
Multimama trzymam kciuki aby robienie porządków przyniosło efekty &&&&&

u mnie to dzień jak co dzień, czyli łóżko, internet i serial na internecie ( nie mamy tv od kilku lat), czuje się dobrze a to tym bardziej trudno wytrzymać w łóżku, także trochę wstaje, codzień też wychodzę na dwór niedaleko się "dotlenić", no i psiak szczęśliwy,że ma "spacer" z panią, bo biega sobie wtedy

Bibiana i Gloriene odezwijcie się dziewczyny!

Elala czasem spoglądam na zdjęcia Twoich skarbków ( zapisałam sobie w laptopie ), takie słodziaki - może znajdziesz chwilkę na aktualną fotkę? pozdrawiam!

1. Multimama
7 SIERPNIA 2013 - 29.07 ???? &&&&&
2. Gloriene
20.sierpień. 13 ( 19.07-01.08)
3. Bibiana
20.sierpień. 13
4.Mrówka Netka
CC 29 lipca 13 CC
5. Dolorez
24 sierpień. 13 ( 10. Sierpień )
6. Ineska uk
04.październik. 13 ( 16.09.13 CC )
7. Nnatalie04
05.październik. 13 ( 21 września )
8. Gotadora
24.padziernik. 13 ( 09 października )
9. Raczel
24.październik. 13
10. Flis
15.listopad. 13
1 Justynia
29.listopad. 13 ( 8.grudzień.13)
12. Paolka
29.listopad. 13
13.Nik_i

14. Jjka
5. styczeń. 14
15. Napierajka
8. stycznia.14

Ineska_ukno co ty!przecież idę na wywołanie w poniedziałek.Nie nastawiam się po prostu,że jak czopa się pozbyłam to zacznie się lada moment bo to jeszcze nic nie oznacza.Chociaż malutką nadzieję mam:-)

Stas 2700 i karol 2400 są już na świecie :-) docieplaja się, oddychają samo, 9 punktów :-) leżę na pooperacyjnej i umieram z bolu i szczęścia :-D

Gloriane gratulacje!!!
Lena jest juz ze mna,cos tam ciagnie z cycka choc niby mam nie duzo i jest dokarmiana mm a Wojtek lezy nie znami bo zalapal zapalenie pluc i jeszcze jakies szmerki w sercu slychac i w poniedzialek bedzie go konsultowal kardiolog no i tez jest na mm dzis sprobuje go pocycowac. ze mna juz troche lepiej ale cc to nic przyjemnego.
Pozdrawiam Was dziewczyny jak znajde czas to cos wiecej napisze pa

Gloriane - jeszcze raz wielkie gratulacje:)) chłopcy są piękni i ja widzę podobieństwo do mamusi:)

A oto Staś i Karol Gloriany

Załączniki

• V__3EEB.jpg
    V__3EEB.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 106
reklama
Do góry