reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

U nas jak była parka to mieliśmy Marcelina i Lucjan, potem wyszło dwóch facetów i obstawialiśmy Lucjan i Nataniel, ale nie jesteś y jeszcze na 100% pewni, może będzie Lucjan i Dominik albo Nataniel i Dominik, sami nie wiemy, a jak urodzi się dziewczynka to nie mamy żadnego imienia :-D

reklama
Dziewczyny jestem na obserwacji na porodówce, bo ktg dziś dla jednego bliźniaka wychodziło złe :-( tętno chwilowo spadało na moment poniżej 100 parę razy. Jestem przerażona i boję się ze coś będzie źle :'(

gloriane, chyba wyprzedzisz dziewczyny :), sprawdzilam liste i chyba nie dotzrymasz do poniedzialku, trzymam krzyzyki za Ciebie i dzieci.

Dziewczyny czy mogę prosić żeby któraś wysłała mi swój nr telefonu na priv w razie czego żeby was poinformować bo mam nr tylko do zeni a nie chcę jej teraz zawracać głowy?!
Chyba już wiem jak wygląda czop bo coś takiego mi właśnie odeszło:-)

multimama2
ooo
:szok: jak czop poszedł to do pn nie wytrwasz :p powinno się w ciągu 24h rozkręcić bo podobno jak czop odchodzi to rozwalcie się robi trzymam &&&&

gloriane
a co u Ciebie ?? jak z maluchami?? mam nadzieje że wszystko ok lub już trzymasz dwa zdrowe maluchy!!!!

a co do imion na 90% dla dziewczynki Sara Łucja, a dla chłopca Kajetan lub Natan a na drugie imię na 100% Jakub (po tacie)

reklama
Hej dziewczyny!
Multimama, Gloriane trzymam mocno kciuki za Was, będzie dobrze!!!
Ja na razie nie obstawiam imion dla moich łobuziaków, za dużo mi się podoba, a mój m ma nieco odmienny gust ode mnie. Jeszcze czas na to.
Jika, czy ty już czujesz jakieś ruchy? Bo ja na razie nie bardzo. Brzuszek na razie nie za duży, a dzieciaki ponoć tydzień do przodu z wymiarami i wagą. Gdzie one się mieszczą? A szyjka na razie 4,5 cm.

Do góry