reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

U nas jak była parka to mieliśmy Marcelina i Lucjan, potem wyszło dwóch facetów i obstawialiśmy Lucjan i Nataniel, ale nie jesteś y jeszcze na 100% pewni, może będzie Lucjan i Dominik albo Nataniel i Dominik, sami nie wiemy, a jak urodzi się dziewczynka to nie mamy żadnego imienia :-D

reklama
Dziewczyny jestem na obserwacji na porodówce, bo ktg dziś dla jednego bliźniaka wychodziło złe :-( tętno chwilowo spadało na moment poniżej 100 parę razy. Jestem przerażona i boję się ze coś będzie źle :'(

gloriane, chyba wyprzedzisz dziewczyny :), sprawdzilam liste i chyba nie dotzrymasz do poniedzialku, trzymam krzyzyki za Ciebie i dzieci.

Dziewczyny czy mogę prosić żeby któraś wysłała mi swój nr telefonu na priv w razie czego żeby was poinformować bo mam nr tylko do zeni a nie chcę jej teraz zawracać głowy?!
Chyba już wiem jak wygląda czop bo coś takiego mi właśnie odeszło:-)

multimama2
ooo
:szok: jak czop poszedł to do pn nie wytrwasz :p powinno się w ciągu 24h rozkręcić bo podobno jak czop odchodzi to rozwalcie się robi trzymam &&&&

gloriane
a co u Ciebie ?? jak z maluchami?? mam nadzieje że wszystko ok lub już trzymasz dwa zdrowe maluchy!!!!

a co do imion na 90% dla dziewczynki Sara Łucja, a dla chłopca Kajetan lub Natan a na drugie imię na 100% Jakub (po tacie)

reklama
Hej dziewczyny!
Multimama, Gloriane trzymam mocno kciuki za Was, będzie dobrze!!!
Ja na razie nie obstawiam imion dla moich łobuziaków, za dużo mi się podoba, a mój m ma nieco odmienny gust ode mnie. Jeszcze czas na to.
Jika, czy ty już czujesz jakieś ruchy? Bo ja na razie nie bardzo. Brzuszek na razie nie za duży, a dzieciaki ponoć tydzień do przodu z wymiarami i wagą. Gdzie one się mieszczą? A szyjka na razie 4,5 cm.

Do góry