reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Hej dziewczynki!
Wczoraj jak bylam na ktg to mi polozna opowiadala ze w pon w moim szpitalu urodzily sie blizniaki przez sn w 39 tc,wiec multimama wszystko przed Toba:-) nie no zartuje mam nadzieje ze dzis cos sie zacznie i bedzie dobrze:-)

Bibiana wspolczuje tych skurczy ale z tego co piszesz to mecza Cie juz chyba takie konkretne,mi brzuch sie napina i czasem leciutko zaboli ale jak juz zasne to spie do rana:-)

Ciekawe jak tam gloriane po odstawieniu fenoterolu

Milego dnia kobitki:-)

reklama
Polka no niby takie konkretne ale w dzień one ustają, czasami zdarza się, ze mam takie bardziej bolesne, ale to 2-3 na dzień a w nocy cześciej mnie męczą, niby lekarz kazał jechać do szpitala jak skurcze będą bolesne, ale one nie są regularne więc nie sieje paniki:-)

Ja to może i bym też spała, ale jak mnie taki skurcz chwyci to nagle muszę siusiu :zawstydzona/y: i tak co godzinkę :-(

Multimama trzymam kciuki aby to było jak najszybciej &&&&&

a mi wczoraj moja mała łzy wycisnęła z oczu, normalnie same poleciały, tak mnie zabolało - przypomniała sobie o moim żołądku, chyba się na niego wpakowała, bo aż miałam wybrzuszenie, a potem tak jakoś pod żebro i to te lewe, co moja torbiel jest tam w pobliżu ... żołądek mnie kuł prawie całą noc, więc pewnie znowu się jakoś tak bardzo blisko niego ulokowała

polka6 nie strasz:szok:ale tak na poważnie to ja znam moje szczęście i wiem,że 39może mnie zahaczyć :tak:No właśnie z tymi skurczami to tak jest,tu już człowiek myśli,że może to już a one przechodzą:wściekła/y:

Hop hop :-)

Zdaje relacje ze szpitala, od wczoraj jestem bez fenoterolu i dziś od rana niestety cały czas mam skurcze, tzn całkowicie niebolesne napinania brzucha przy których ciężko mi się oddycha :-\ na ktg tez pisze mi te skurcze no i jestem przerażona :-( rano na obchodzie powiedziałam o tym lekarzowi na co stwierdził on "bardziej dobrze" :O

Bibiana jakie te skurcze są u ciebie? Jak często się pojawiają?

Multimama ale ja nie chcę,serio!!! ;-) nie chcę i się boję!!!!mam nadzieję ze jednak moja macica tęskni tylko chwilowo za fenoterolem ;-) i ze to przejdzie... ;-) brrr boję się...

Zenia - gratuluję Ci Synków :) Zdrowia i duuuuuuużo cierpliwości CI życzę. Obyście jak najszybciej do domku wrócili w komplecie :-)
Multimama - ładny masz suwaczek - trzymam za Was mocno kciuki &&&

Mi moi chłopcy dają się trochę we znaki...kolki się zaczęły :baffled: DO tego mąż mi na nerwy działa...jestem oczywiście notorycznie niewyspana...ehhh... Ciemne strony macierzyństwa :baffled:
Ale oczywiście nie mam co narzekać tak naprawdę bo chłopcy są taaaaaacy kochani :) I jeden ich uśmiech wystarczy żeby wszystkie moje troski i zmęczenie prysło :)
Jedna moja rada - wyśpijcie się na zapas!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-)

reklama
Gloriane, ja te skurcze niebolesne mam tak różnie, raz są co 15 minut, raz co pół godziny a innym razem jest tak, że prze pół dnia jest jeden, a pod wieczór np co 10 min ok 5 skurczy i znów cisza, a te bolesne, mam chyba tak co godzinę, bo tak się w nocy budzę...
trzymam kciuki abyś jeszcze troszkę wytrzymała :tak:

Multimama, a Twoje maluszki trochę przesadzają :sorry2: niech już wyłażą, bo ciotki też chcą skorzystać z miejsca na podium :tak:

Polka Ty już jutro do szpitala:-) a ja pojutrze, oj już mnie mały stresik dopada :tak:

Do góry