reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Zenia mam nadzieje ze chlopcy zaraz zalapia cycka i nie bedziesz sie denerwowac ale tez slyszalam o tych butelkach co maja smoczka na ksztalt piersi i dzieci nie odrzucaja cycka po takim butelkowym karmieniu.jak to mowia tylko spokoj nas uratuje wiec spokojnie bedzie dobrze:-)

Gloriane to trzymaj sie jak najdluzej w trojpaku,dzis bylam na ktg i jakies 3 male skurcze byly tylko ja czulam to jako napiecie brzucha, czy Ty jak przyjmujesz ten fenek to tez masz jakies skurcze czy cisza?

Trzymam kciuki za Wasze wtorkowe wizyty:-)

Ja sie kurde boje ze jak odstawia mi ten fenek jak pojde w poniedzialek do szpitala to juz sie zacznie,w ogole mam stracha za kazdym razem jak mam ktg ze te cholerne skurcze beda.masakra jakas u mnie to chyba zamiast syndrom bialego fartucha to jest syndrom ktg hehe

Ostatnia edycja:
reklama
Pozdrowienia dla wszystkich mam rozpakowanych już. :-) Też bym chciała mieć już bąbelki przy sobie ,ale jeszcze kupa czasu :)

Za tydzień w poniedziałek wizyta. Mam pytanie czy po tabletkach z żelazem robiło wam się słabo? Ma ktoś doświadczenie z tym ?:):cool:

flis12053 ja nie brałam więc Ci nie pomogę.Widzę,że z moich okolic w Polsce jesteś.Jeśli mogę zapytać to jaki rocznik jesteś?Znam dziewczynę z Biłgoraja o nazwisku Flis,może to Ty????

Witam,witam!Tak patrzę,że zenia urodziła jak miała taki suwaczek jak mój,więc może dzisiaj moja kolej:confused:pewnie nie ale nadzieja umiera ostatnia:sorry2:Maluszki już naprawdę mają ciasno bo wypychają się coraz bardziej,bidulki takie pogniecione.

Multimama trzymam kciuki aby to był dzisiejszy dzień &&&&&&&&&&&&&

A ja mam w waszych stronach rodzine :tak:

Mnie w nocy znów te cholerne skurcze męczyły, do tego co chwila na siusiu chodziłam, a przy takim skurczu ciężko się chodziło, mam jednak nadzieję, że do wtorku nic się bardziej nie rozkręci.

Nie nie ja za rekordy dziękuję:no:Schodów nie mam ale chyba zrobię sobie dzisiaj dłuuuugi spacerek nad morze z synkiem i tam mi na pewno ruchu nie zabraknie:tak:może wtedy coś się ruszy:-)Bibianko a gdzie mieszka Twoja rodzina dokładnie?

reklama
Multimama to dokładnie rodzinka męża i oni mieszkają w takiej wiosce Rudka koło Sieniawy, ale część rodziny mieszka w Biłgoraju, ale ja to ich w ogóle nie znam, mąż też nie widziałam ich tylko raz na pogrzebie jego babci, wiem, że jeden dalszy kuzyn gra w siatkówkę, ale nie znam nazwiska :baffled:

Trzymam kciuki aby po spacerku coś się ruszyło :tak:

Do góry