reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Hej dziewczyny, mam na sprzedanie huśtawkę Bright Starts, matę edukacjną dużą. 3 foteliki samochodowe- nosidełka do wózka Peg Perego. Wszystko po moich trojaczkach. Jeśli któraś byłaby zainteresowana proszę pisać na taran@tlen.pl wtedy wyślę zdjęcia. Mam też ubranka dla wcześniaków no i dla dzieci do rozmiaru powiedzmy 62-68

reklama
W końcu się coś ruszyło:-D

Zenia !!! Ciekawe, czy już trzyma swoje maluchy ?

Bliźniaki liczą za donoszone po 38 tc (ogólne normy). A tygodnie liczą tak jak Bibiana napisała. Waga nie ma tu żadnego znaczenia-jedynie piszą, że któreś dziecko miało hipotrofię (niedowaga-poniżej 2,5kg).

Dziewczyny wychodzę z forum i patrzę, ze na sierpniówkach jest post od Zeni, jej mąż napisał że urodziła o 8:40!!!!!

Zeniu gratulacje!!!!!!!!!!!!!!

a tu kopiuje post:

Żenia urodziła o 8:40!!! Dwóch pięęęęęknych chłopców! Niestety nie dali mi się nimi pocieszyć, ponieważ zabrali ich prawie od razu
unhappy.gif
Zrobiłem za to dwa zdjęcia zanim ich buchnęli
biggrin.gif

Dane Bliźniak I - 2680g i 54cm, 10pkt
Dane Bliźniak II - 2450 i 51cm, 10pkt
Jeszcze nie wiem który jest który :p

Pozdrawiam,
Szczęśliwy tatuś
happy8se.gif

Żenia urodziła o 8:40!!! Dwóch pięęęęęknych chłopców! Niestety nie dali mi się nimi pocieszyć, ponieważ zabrali ich prawie od razu
unhappy.gif
Zrobiłem za to dwa zdjęcia zanim ich buchnęli
biggrin.gif

Dane Bliźniak I - 2680g i 54cm, 10pkt
Dane Bliźniak II - 2450 i 51cm, 10pkt
Jeszcze nie wiem który jest który :p

Pozdrawiam,
Szczęśliwy tatuś
happy8se.gif

PS. Jak widzę, trochę się spóźniłem z przekopiowaniem tego tutaj :-)

Super,że zenia już po wszystkim,teraz czas na przyjemności:-)gotadora ja stanowczo protestuje!!!!koleżanka mrówka jest tydzień za mną z terminem tego się proszę trzymać,termin cc to inna bajka:angry:Ja już się psychicznie nastawiłam,że teraz moja kolej i nie dam się tak łatwo zrzucić z tronu,no!:-)

Ostatnia edycja:
Wielkie gratulacje dla zeni i tatusia:-) teraz tylko czekac na opis wrazen zeni i zdjecia chlopcow,waga akuratna:-) zenia wkoncu doczekalas sie swoich brzdacow:-) chcialabym dociagnac do Twojego tc...
Multimama bron swojego podium choc wydaje mi sie ze za dlugo nim sie nie nacieszysz ale suwaczek przeciez juz masz superasny wiec rodzic mozesz i tulic swoje brzdace:-)
Bibiana a Ty kiedy meldujesz sie w szpitalu,bo ja w poniedzialek i choc nie chce tam dlugo lezec to chcialabym choc ze 2 tyg jeszcze pobyc w trojpaku:-)

polka6 każdego dnia budzę się z nadzieją,że to właśnie dziś,kiedyś się w końcu doczekam ale kiedy:confused:No a do tego czasu trzymać mi się z dala od pierwszego miejsca na podium:-p:-)

Gratulacje Zenia :-) Urodziłaś chłopców w podobnej wadze do moich dziewczynek : 2680 i 2420 :-).
Wszystkiego najlepszego.

Multimama tak patrząc na Twój suwaczek to za długo palmy pierwszeństwa nie utrzymasz ;-)

reklama
Do góry