reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Hej dziewczyny, mam na sprzedanie huśtawkę Bright Starts, matę edukacjną dużą. 3 foteliki samochodowe- nosidełka do wózka Peg Perego. Wszystko po moich trojaczkach. Jeśli któraś byłaby zainteresowana proszę pisać na taran@tlen.pl wtedy wyślę zdjęcia. Mam też ubranka dla wcześniaków no i dla dzieci do rozmiaru powiedzmy 62-68

reklama
W końcu się coś ruszyło:-D

Zenia !!! Ciekawe, czy już trzyma swoje maluchy ?

Bliźniaki liczą za donoszone po 38 tc (ogólne normy). A tygodnie liczą tak jak Bibiana napisała. Waga nie ma tu żadnego znaczenia-jedynie piszą, że któreś dziecko miało hipotrofię (niedowaga-poniżej 2,5kg).

Dziewczyny wychodzę z forum i patrzę, ze na sierpniówkach jest post od Zeni, jej mąż napisał że urodziła o 8:40!!!!!

Zeniu gratulacje!!!!!!!!!!!!!!

a tu kopiuje post:

Żenia urodziła o 8:40!!! Dwóch pięęęęęknych chłopców! Niestety nie dali mi się nimi pocieszyć, ponieważ zabrali ich prawie od razu
unhappy.gif
Zrobiłem za to dwa zdjęcia zanim ich buchnęli
biggrin.gif

Dane Bliźniak I - 2680g i 54cm, 10pkt
Dane Bliźniak II - 2450 i 51cm, 10pkt
Jeszcze nie wiem który jest który :p

Pozdrawiam,
Szczęśliwy tatuś
happy8se.gif

Żenia urodziła o 8:40!!! Dwóch pięęęęęknych chłopców! Niestety nie dali mi się nimi pocieszyć, ponieważ zabrali ich prawie od razu
unhappy.gif
Zrobiłem za to dwa zdjęcia zanim ich buchnęli
biggrin.gif

Dane Bliźniak I - 2680g i 54cm, 10pkt
Dane Bliźniak II - 2450 i 51cm, 10pkt
Jeszcze nie wiem który jest który :p

Pozdrawiam,
Szczęśliwy tatuś
happy8se.gif

PS. Jak widzę, trochę się spóźniłem z przekopiowaniem tego tutaj :-)

Super,że zenia już po wszystkim,teraz czas na przyjemności:-)gotadora ja stanowczo protestuje!!!!koleżanka mrówka jest tydzień za mną z terminem tego się proszę trzymać,termin cc to inna bajka:angry:Ja już się psychicznie nastawiłam,że teraz moja kolej i nie dam się tak łatwo zrzucić z tronu,no!:-)

Ostatnia edycja:
Wielkie gratulacje dla zeni i tatusia:-) teraz tylko czekac na opis wrazen zeni i zdjecia chlopcow,waga akuratna:-) zenia wkoncu doczekalas sie swoich brzdacow:-) chcialabym dociagnac do Twojego tc...
Multimama bron swojego podium choc wydaje mi sie ze za dlugo nim sie nie nacieszysz ale suwaczek przeciez juz masz superasny wiec rodzic mozesz i tulic swoje brzdace:-)
Bibiana a Ty kiedy meldujesz sie w szpitalu,bo ja w poniedzialek i choc nie chce tam dlugo lezec to chcialabym choc ze 2 tyg jeszcze pobyc w trojpaku:-)

polka6 każdego dnia budzę się z nadzieją,że to właśnie dziś,kiedyś się w końcu doczekam ale kiedy:confused:No a do tego czasu trzymać mi się z dala od pierwszego miejsca na podium:-p:-)

Gratulacje Zenia :-) Urodziłaś chłopców w podobnej wadze do moich dziewczynek : 2680 i 2420 :-).
Wszystkiego najlepszego.

Multimama tak patrząc na Twój suwaczek to za długo palmy pierwszeństwa nie utrzymasz ;-)

reklama
Do góry