reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Marciuk ale słodziaki z Twoich bąbli :tak: juz sie nie mogę doczekac kiedy moje tak wariować będą :-D

Multimama co do tc to mi w szpitalu kazali liczyć tak: jak wskoczy niby 37 to on się skończył i zaczął się 38, a sami na obchodzie mówili np tak : 37/38 tc :sorry2:

A bliźniaki ponoć od 35 tc uważają za donoszone, no chyba że wagę mają poniżej 2 kg, ale nie wiem czy co szpital to inaczej czy co....

Bibiana dzięki bo już się zakręciłam w tym liczeniu!Kurcze,mam nadzieję,że nie będę blokowała kolejki tak długo jak zenia:-)Dobrze,że w końcu ją wzięło,bardzo jej współczułam a teraz to strasznie jej zazdroszczę:tak::-)

Multimama to wskakuj na schody :-D dobrze, ze ja wiem mniej więcej na czym stoję....bo zapewne tez bym się wkurzała jakbym nie wiedziała kiedy mam rodzić....echh co za lekarze :baffled:

Zenia nareszcie! Trzymam kciuki za waszą trójeczkę!:-D:-D:-D, daj znać jak tylko będziesz mogła.
Miltimama - teraz na Ciebie kolej, walizka spakowana?
Marcikuk śliczne bobasy, gratuluję!

Zenia POWODZENIA!!!

wklejam ostatni raz Ciebie na podjum :-)

no ale na II miejscu mamy naszą nową koleżankę - Mrówkę, tak więc nasza lista na chwilę obecną wygląda tak:

1. Zenia
17.lipca.13
2.Mrówka Netka
29 lipca 13 CC
3. Multimama
7. sierpień. 13
4. Julia 85

5. Gloriene
20.sierpień. 13 ( 19.07-01.08)
6. Bibiana
20.sierpień. 13
7. Dolorez