reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Marciuk ale słodziaki z Twoich bąbli :tak: juz sie nie mogę doczekac kiedy moje tak wariować będą :-D

Multimama co do tc to mi w szpitalu kazali liczyć tak: jak wskoczy niby 37 to on się skończył i zaczął się 38, a sami na obchodzie mówili np tak : 37/38 tc :sorry2:

A bliźniaki ponoć od 35 tc uważają za donoszone, no chyba że wagę mają poniżej 2 kg, ale nie wiem czy co szpital to inaczej czy co....

Bibiana dzięki bo już się zakręciłam w tym liczeniu!Kurcze,mam nadzieję,że nie będę blokowała kolejki tak długo jak zenia:-)Dobrze,że w końcu ją wzięło,bardzo jej współczułam a teraz to strasznie jej zazdroszczę:tak::-)

Multimama to wskakuj na schody :-D dobrze, ze ja wiem mniej więcej na czym stoję....bo zapewne tez bym się wkurzała jakbym nie wiedziała kiedy mam rodzić....echh co za lekarze :baffled:

Zenia nareszcie! Trzymam kciuki za waszą trójeczkę!:-D:-D:-D, daj znać jak tylko będziesz mogła.
Miltimama - teraz na Ciebie kolej, walizka spakowana?
Marcikuk śliczne bobasy, gratuluję!

Zenia POWODZENIA!!!

wklejam ostatni raz Ciebie na podjum :-)

no ale na II miejscu mamy naszą nową koleżankę - Mrówkę, tak więc nasza lista na chwilę obecną wygląda tak:

1. Zenia
17.lipca.13
2.Mrówka Netka
29 lipca 13 CC
3. Multimama
7. sierpień. 13
4. Julia 85

5. Gloriene
20.sierpień. 13 ( 19.07-01.08)
6. Bibiana
20.sierpień. 13
7. Dolorez