reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Nnatalie nie martw sie zobaczysz jak szybko zleca Ci te tyg:-)
Bibiana to bedziesz dzien po mnie w w szpitalu i mam nadzieje ze tak jak piszesz gora tydzien i bedziesz juz tulic swoje maluszki,ja jestem 6 dni za Toba z suwaczkiem wiec licze ze 2 tyg i bedzie juz po przynajmniej bardzo bym chciala te 2 tyg wytrwac:-)

reklama
gloriane, ty tez juz masz koncowke, lepsza porodowka niz patologia, bo wiesz patologia to patologia, nic dobrego ;-). Atak wszystko pod kontrola. Dzieciaczki z fajna waga, to co moze sie wydarzyc? tylko porod!!! 3maj sie

Dziewczyny to nie jest tak, że jak się mówi o patologi ciązy to coś złego, to jest zwykły oddział, a nazywa się patologia ciąży bo jeżeli trafimy do szpitala w ciąży przed ukończonym 37 tc uważana jest ona za zagrożoną, dlatego jest to patologia ciąży, bo coś się dzieje, ze za wcześnie trafiamy do szpitala.

Polka ja mam już powoli stresa :-) boje się jak to będzie, z jednej strony lepiej, ze wiem kidy trafię do szpitala bo tam ustalimy termin cc, ale z drugiej strony może byłoby lepiej tak jak u Zeni, że jadę do szpitala i ciachu rachu i dzidzi są....nam zawsze jest źle hehe jak nie tak czy siak to i tak źle :-D:-D:-D

Bibiana nie dziwie sie ze sie boisz,ja w sumie na 100% jeszcze nie wiem czy bede miala cc,tak mowi moja lekarka ale przeciez u mnie w szpitalu i tak decyduje ordynator.chce miec cc ze wzgledu na dzieci ale im blizej konca tym strach wiekszy i sraczka przed znieczuleniem,przed cieciem,przed bolem pozniejszym po zszyciu rany i przede wszystkim przed tym zeby bable za szybko ne chcialy wyjsc i zeby bylo z nim wszystko dobrze.
A co do patologi to przyznam sie ze podczas mojego tygodniowego pobytu to sie wiecej nasmialam niz nasluchalam dziwnych histori,mialam fajne dziewczyny na sali:-)

zenia - gratulacje!!!! Witamy na swiecie chlopakow. Szczesliwemu tatusiowi tez gratuluje. Usmialam sie z tego postu. Biedny tatus nie dali mu sie nacieszyc. No a wiadomosci tutaj szybciej niz na pudelku :-D:-D
No to zenia rozpoczela kolejny babyboom i teraz sie dzieci posypia. Multimama - czekamy na twoje maluchy.

U nas jak znajoma polozyli na patologi to tak przed porodem sie nasluchala roznych przypadkow ze masakra z nia byla, wiec zalezy jak trafisz na jaka sale itd.
Mnie na poczatku ciazy w szpitalu jak mialam krwawienie polozyli przy kobietce ktora na drugi dzien byla czyszczona, wiec ona koszmar przezywala a ja razem z nia...dltarego wolalabym lezec na porodowce niz na patplogii bo wiem ze czasem mozna trafic na fajne babki a czesem na ciezkie przypadki i nigdy nic nie wiesz...

Good Morning Mamusie :-)

mi się zdarzało leżeć z różnymi dziewczynami, zmieniały się dość szybko, główny powód to był krótka szyjka lub cukrzyca, także nic strasznego.

miłego dnia :-)

Cześć dziewczyny :-)
No ja stanowczo wolę leżeć na patologii,wyprosilam wczoraj i znalazło się miejsce no i jestem na znajomym terenie ;-) póki co jestem zawieszona w próżni i nie wiem co dalej ze mną,dostaje jakieś tablety i być może gdyby wyniki się poprawiły to jest jakaś szansa na wyjście do domu :-) właśnie czekam na obchód :-)

Ciekawe jak Zenia się czuje? :-)
Multimama jak się czujesz na podium? :-)

Pozdrawiam ciepło :-)

reklama
Do góry